Θάνος Πετρέλης: Τι λέει για το "The Voice" και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού;

ΑΚΟΥΣΤΕ αποκλειστικά στον 89,8 Δρόμος fm το νέο του τραγούδι

Θάνος Πετρέλης: Τι λέει για το "The Voice" και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού;

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της Ελένης Καρποντίνη και του Άκη Αναστασιάδη στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM ήταν καλεσμένος ο Θάνος Πετρέλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα του, το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού αλλά και για το “The Voice”!

«Η γυναίκα μου δεν μου δίνει πατήματα για να γκρινιάξω» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για τη σύζυγό του, Σοφία, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Ακόμη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για τρίτο παιδί λέγοντας «Αν είναι να έρθει … με το καλό να έρθει».

IMG_1584.jpg

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο Fame Story και δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη του για το “The Voice” λέγοντας: «Μου αρέσει το “The Voice” γιατί ήταν διαφορετικό από τα μέχρι τώρα μουσικά σόου. Το σημαντικό είναι το concept, το ότι οι κριτές δε βλέπουν κι ακούν μόνο τη φωνή. Δείχνοντας τα φωνητικά προσόντα, μπορείς να υπερπηδήσεις οποιαδήποτε εμφανισιακή δυσκολία».

IMG_1598.jpg
Ο Θάνος Πετρέλης ακόμη αποκάλυψε με ποιο τραγουδιστή θα ήθελε να συνεργαστεί αλλά και ποιος είναι φίλος του από το χώρο!

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Πασχάλη Τερζή. Τώρα για τις φιλίες… είναι δύσκολο μέσα από τη δουλειά να κάνεις φίλους, υπάρχει ανταγωνισμός στο χώρο και με το φίλο σου θέλεις να μοιράζεσαι τη χαρά, τ�� δυσκολία. Καλές σχέσεις έχω όμως με ανθρώπους του χώρου. Να με το Νίνο, έχω πολύ καλή σχέση. Έχει βαφτίσει την κόρη μου, την Αγάπη αλλά με το Νίνο ήμασταν φίλοι, πριν γίνουμε γνωστοί. Περάσαμε πολλά πράγματα μαζί».

IMG_1590.jpg
Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πες μου», το οποίο είναι διασκευή μιας βουλγάρικης επιτυχίας, σε μουσική Daniel Ganev και στίχους Θανάση Γκαραβέλα, ακούγεται αποκλειστικά αυτές τις μέρες στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες, τον 89,8 Δρόμος fm!

AKOYΣΤΕ το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο "Πες μου"

Σοφία Βάγκα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top