ΔΕΙΤΕ: Την ρομαντική πρόταση γάμου που δέχθηκε μοντέλο στις Κάννες!

Παρόντες ήταν ο Τζον Τραβόλτα με την Κέλι Πρέστον

ΔΕΙΤΕ: Την ρομαντική πρόταση γάμου που δέχθηκε μοντέλο στις Κάννες!

Όλα τα είχε το gala του amfAR, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο κατά του AIDS. Λαμπερές εμφανίσεις, εκρηκτικές παρουσίες και… προτάσεις γάμου, όπως αυτή πο�� δέχθηκε ένα μοντέλο από τον καλό της, την ώρα που πόζαραν στο κόκκινο χαλί.

προταση1.jpg
Ο λόγος για τον παραγωγό Όσκαρ Τζενεράλε, ο οποίος ζήτησε από την αγαπημένη του Ντένι Μέντεζ, να τον παντρευτεί ενώπιον φωτογράφων και καλεσμένων, την ώρα που έφταναν στο ξενοδοχείο Cap-Eden-Roc.

20130711_denny-mendez-oscar-generale.jpg

99-153320-000024h.jpgDenny-Mendez-Oscar-Generale-04.jpg

προταση3.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο Όσκαρ έσκυψε και κρατώντας ένα δαχτυλίδι στο χέρι του, ρώτησε το μοντέλο αν θέλει να γίνει γυναίκα του, με τη Ντένι να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της!

προταση2.jpg
Παρόντες και… «μάρτυρες» της ρομαντικής στιγμής, ήταν ο Τζον Τραβόλτα με την σύζυγό του Κέλι Πρέστον, οι οποίοι σιγόνταραν τον παραγωγό, παροτρύνοντας την Ντένι να πει το «ναι».

προταση4.jpg
Όσο για το έτερο ζεύγος Τραβόλτα-Πρέστον; Μπορεί να είναι 22 χρόνια παντρεμένοι, αλλά κατά τη διάρκεια του gala, αυτό που όλοι σχολίαζαν ήταν το πόσο ερωτευμένοι έδειχναν, με τον 60χρονο ηθοποιό να κοιτά την αγαπημένη του και να «λιώνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top