ΑΡΧΙΣΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ o πρίγκιπας George: Δείτε τη δυσαρέσκεια του στην αγκαλιά της Kate Middleton

Κατάφερε να κλέψει και πάλι την παράσταση με το κατακόκκινο ζακετάκι του

ΑΡΧΙΣΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ o πρίγκιπας George: Δείτε τη δυσαρέσκεια του στην αγκαλιά της Kate Middleton

​Περιοδεία… ΤΕΛΟΣ για το πριγκιπικό ζεύγος, που πέρασε τις τελευταίες 19 μέρες στην Αυστραλία και πλέον επέστρεψε στα πάτρια εδάφη του Λονδίνου.

kate1.jpg
Κάνοντας λοιπόν έναν απολογισμό του tour, την παράσταση αδιαμφισβήτητα έκλεψε ο πρίγκιπας George, ο οποίος από την αρχή έως και το τέλος της περιοδείας, κατάφερε να στρέψει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

kate2.jpg
Βλέπετε, τα διεθνή Μ.Μ.Ε ξετρελάθηκαν τόσο με το μουτράκι του, όσο και με τον τρόπο που επιλέγουν να τον ντύνουν, με πολλούς να λένε πως αν και μόλις 9 μηνών, ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του και είναι… fashion icon.

kate4.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας William με την Catherine Middleton και τον εννέα μηνών πρίγκιπα, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε πίσω στο Λονδίνο, με τον 9 μηνών George να φορά ένα κατακόκκινο ζακετάκι με ασορτί ρογέ σορτσάκι και μπλε παπουτσάκια.

kate5.jpgarticle-0-1D55489700000578-830_470x843.jpg


Ωστόσο αυτή τη φορά δεν έδειχνε να έχει και πολλή όρεξη, αφού όταν οι γονείς του πήγαν να χαιρετήσουν τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, άρχισε να… γκρινιάζει και να δείχνει μια δυσαρέσκεια.
kate7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top