AYTO TO ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Δείτε τον μικρό πρίγκιπα George να τρ��βά τα μαλλιά της Kate Middleton

Οι γονείς του, τον έβαλαν να παίξει με άλλα παιδάκια-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

AYTO TO ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Δείτε τον μικρό πρίγκιπα George να τραβά τα μαλλιά της Kate Middleton

​Στη Νέα Ζηλανδία βρίσκονται οικογενειακώς το τελευταίο διάστημα ο πρίγκιπας William με την Catherine Middleton, μαζί με τον οχτώ μηνών γιο τους, πρίγκιπα George.

geo1.jpg
Το ζευγάρι που κάνει την περιοδεία του στην Αυστραλία αυτό το διάστημα, έδωσε το «παρών» σε event που διοργανώθηκε, κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρίγκιπας George γνώρισε και έπαιξε με άλλα δέκα μωράκια!

geo2.jpggeo3.jpg
Για την εκδήλωση επιλέχθηκαν δέκα οικογένειες, διαφορετικών εθνικοτήτων, ανάμεσα τους και ένα gay ζευγάρι με μια single μητέρα, ώστε να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την «ποικιλία» της Νέας Ζηλανδίας, ενώ κατά τη διάρκεια του event, όσο τα παιδάκια έπαιζαν μεταξύ τους, οι γονείς αντάλασσαν συμβουλές μεταξύ τους.

geo5.jpg
Όπως θα δείτε και στις πολύ τρυφερές φωτογραφίες, το 8 μηνών μωρό της Kate και του William, καταχάρηκε το παιχνίδι με τους συνομηλίκους του, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά και να παίζει.

geo6.jpg
Φορώντας σορτσάκι (είναι η τρίτη φορά που τον βλέπουμε ντυμένο έτσι σε δημόσια εμφάνιση), άρχισε να μπουσουλάει στο έδαφος, παίζοντας με τα παιχνίδια που έβρισκε μπροστά του.

geo10.jpg
Από δίπλα, άγρυπνος φρουρός, η 33χρονη Δούκισσα του Cambridge, η οποία τον άφηνε μεν ελεύθερο, αλλά δεν τον έχανε από τα μάτια της.

geo13.jpggeo14.jpg

Όσο δεν έπαιζε με τα άλλα παιδάκια ο πρίγκιπας George, απολάμβανε την αγκαλιά και τα χάδια της μαμάς του, ενώ της… τραβούσε και τα μαλλιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top