Η πρώην του Jude Law γδύνεται και δηλώνει... αφελής!

Δες την hot φωτογράφηση της Sienna Miller

Η πρώην του Jude Law γδύνεται και δηλώνει... αφελής!

Τι κι αν ο κόσμος όλος ασχολείται με την εξομολόγηση του πρώην της, Jude Law, πως γνώριζε ότι ήταν «κερατάς»; Η Sienna Miller, που είχε μία «περιπετειούλα» με τον Daniel Craig, γδύνεται και αποκαλύπτει: «ήμουν πολύ αφελής»!

miller3.jpg

Η σέξι ξανθιά πόζαρε άκρως αισθησιακά στον φακό γνωστού ανδρικού περιοδικού και οι πρώτες φωτογραφίες του επικείμενου τεύχους... κολάζουν.

«Ήμουν πολύ αφελής! Ήμουν 21 και μπορεί να μην ήμουν αθώα, αλλά πίστευα στην καλοσύνη του καθενός. Ήμουν πολύ ανοικτή και αυτό με έβαλε σε διάφορες καταστάσεις που απέτυχαν», λέει η Sienna για την ξαφνική επιτυχία που βίωσε.

miller4.jpg

Και μπορεί οι πόρτες του Hollywood να άνοιξαν διάπλατα για εκείνη, η ίδια, όμως, παραδέχεται πως όσα έκανε εκτός δουλειάς επηρέασαν την καριέρα της.

miller5.jpg

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση... Μπορεί να ήμουν η πρώτη που πήγαινα στο πλατό και η τελευταία που έφευγε, όμως, με τη λάθος εικόνα που υπήρχε για εμένα ήταν δύσκολο να κάνω δουλειές που ήθελα. Είμαι, όμως, πολύ ευτυχισμένη που το Hollywood μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία», καταλήγει η 28χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού 18 μηνών, που απέκτησε με τον αρραβωνιστικό της, Tom Sturridge.

miller6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top