«Ήθελα να το απαρνηθώ αυτό, να μην είμαι ο Μαζωνάκης»

Δείτε τα ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από το DVD του γνωστού τραγουδιστή!

«Ήθελα να το απαρνηθώ αυτό, να μην είμαι ο Μαζωνάκης»

Συγκλονιστικές εξομολογήσεις αλλά και 52 τραγούδια του που έχουν γράψει, ιστορία περιλαμβάνει το DVD του Γιώργου Μαζωνάκη, με τα πρώτα πλάνα να έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

«Ήθελα να το απαρνηθώ όλο αυτό, να μην είμαι ο Μαζωνάκης, να μην κάνω αυτή τη δουλειά. Οι τραγουδιστές συνήθως καβαλάνε το καλάμι και αυτή την ατάκα την σιχαίνομαι, μου έρχεται να ξεράσω όταν ακούω για “καλάμι”», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Στα τρία CD του «Με Λένε Γιώργο» υπάρχουν όλες οι μεγάλες του επιτυχίες, πλούσιο υλικό από συναυλίες και backstage, ενώ σε ένα ακόμα CD o ίδιος ο Γιώργος έχει επιλέξει 19 αγαπημένα του τραγούδια. Tην συνέντευξη που υπάρχει, διάρκειας 60 λεπτών, σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«Την συντροφικότητα άρχισα να την βρίσκω ��α τελευταία τρία χρόνια. Η συναλλαγή με το σεξ και το one night stand ήταν πάρα πολύ εύκολα», αναφέρει επίσης ο τραγουδιστής, ο οποίος μέσα από το DVD του κάνει δώρο στους fans του και ένα σκουλαρίκι από την προσωπική του συλλογή, σχεδιασμένο από την Έλενα Σύρακα, αξίας 50 ευρώ.

Το «Με Λένε Γιώργο» κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου, από τις δισκογραφικές εταιρείες «Cobalt Music» και «Heaven», στην τιμή των 45 ευρώ.

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες τα πρώτα πλάνα από το DVD

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top