Άννα Βίσση: «το εγγόνι μου έφερε ανάσα ζωής»

Πώς περιέγραψε το μωρό και τι είπε για τα επαγγελματικά της σχέδια;

Άννα Βίσση: «το εγγόνι μου έφερε ανάσα ζωής»

«Έχω χαρεί πολύ που έγινα γιαγιά! Μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης», παραδέχθηκε η Άννα Βίσση και αποκάλυψε πώς είναι το μωρό της Σοφίας Καρβέλα, αλλά και αν τελικά θα την δούμε στο «The Voice»!

Επισημαίνοντα�� ότι το «γιαγιά» έχει να κάνει με τον τρόπο που νιώθει κανείς και όχι με το παρουσιαστικό του, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε για τον Νικόλα jr: «κάθε παιδί που έρχεται σε μία οικογένεια, είτε είναι το παιδί σου, είτε το εγγόνι σου, είτε το δισέγγονό σου, είναι ανάσα ζωής! Αυτό το παιδί έφερε ανάσα ζωής».

«Έχει μια σοβαρή ματιά το παιδί. Τώρα βέβαια δεν κάνει πολλά πράγματα. Κοιμάται, ξυπνάει και δείχνει να σκέφτεται συνέχεια», περιέγραψε η Άννα για τον εγγονό της, προσθέτοντας πως ο παππούς Νίκος Καρβέλας είδε το μωρό από το Skype και του αρέσει που δείχνει σοβαρό.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να την δούμε στο «The Voice», η τραγουδίστρια επισήμανε πως είναι ακόμα σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. «Είναι μια πιθανότητα αρκετά μεγάλη. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι επειδή έχει αμεσότητα και δικαιοσύνη απέναντι στους διαγωνιζόμενους. Είναι σόου, αλλά αυτός που περνάει έχει καλή φωνή και τίποτε άλλο», ανέφερε και συμπλήρωσε: «δεν έχω καταλήξει, είμαστε ακόμα στις τελικές συζητήσεις. Μπορεί και να μην είμαι».

«Ο τόπος αυτός με έχει τιμήσει και με έχει φτάσει εδώ που είμαι, χειροκροτώντας κάθε προσπάθειά μου και συγχωρώντας κάποια μικρά λάθη, που όλοι κάνουμε», δήλωσε επίσης η Άννα και -αναφερόμενη στους «Δαίμονες» που επέστρεψαν για ακόμα δέκα παραστάσεις- χαρακτήρισε την ροκ όπερα «τρίτο παιδί της», μετά την Σοφία και τον Νικόλα jr!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top