AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ποιά ζευγάρια και ποιούς single «τσακώσαμε» σε θέατρο;

Το star.gr ήταν στην πρεμιέρα του «Chicago» και σου αποκαλύπτει!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ποιά ζευγάρια και ποιούς single «τσακώσαμε» σε θέατρο;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου



Την avant premiere του μιούζικαλ «Chicago» παρακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης η ελληνική showbiz και το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες, αλλά και όσα έγιναν στο θέατρο «Παλλάς», με ζευγαρωμένους, χωρισμένους και... single!

Εντυπωσιακή είσοδο έκαναν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι έφτασαν όταν όλοι είχαν καθίσει. Χεράκι – χεράκι ανέβηκε τα σκαλιά το ζευγάρι, με τον τραγουδιστή να κατευθύνεται αμέσως στην πλατεία και την όμορφη αγαπημένη του να ποζάρει μαζί με την φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία τους περίμενε στην είσοδο. Στο break της παράστασης, ο Μιχάλης και Ζέτα βγήκαν στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, όπου συνομίλησαν με φιλικά τους πρόσωπα.

mixalis_zeta1.jpgzeta_mixalis.jpg

Μέχρι να έρθει το ζευγάρι, η Ελισάβετ πόζαρε με την Βάσω Γουλιελμάκη, κρατώντας ανά χείρας τα... κίτρινα γυαλιά ηλίου της, που δεν ξέρουμε γιατί τα φορούσε στις 09:00 το βράδυ.

konstantinidou.jpgzeta_elisavet.jpg

Η Βάσω Γουλιελμάκη πήγε να καθίσει έχοντας στο πλευρό της τον συνοδό της, ενώ, λίγες θέσεις πιο δίπλα, βρισκόταν ο πρώην της, Σωκράτης Αλαφούζος, με την δημοσιογράφο Βίκυ Χατζή. Με αγνώστων στοιχείων συνοδό κατέφτασε και ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, ο ιεροεξεταστής από τους «Δαίμονες».

alafouzos.jpgkaragkiaouris.jpg

Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά και ο Ντίνος Καρύδης, που δεν γινόταν να λείπει από την πρεμιέρα τη�� κόρης του, Σμαράγδας, η οποία υποδύεται την Ρόξι Χάρτ.

karidis.jpgnikolouli.jpg

Βιαστικοί ήταν η Αγγελική Νικολούλη, που με το ζόρι κάθισε να της κάνουν οι κάμερες ένα πλάνο στην είσοδο του θεάτρου, όπως και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που ανέβηκε δυό δυό τα σκαλιά για να μπει στην αίθουσα.

laskari_voutsas.jpg

Αντιθέτως, αποθέωση των φλας και των δηλώσεων ήταν ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έφτασε στο «Παλλάς» με την αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού και κάθισαν στην πρώτη σειρά μαζί με την Ζωή Λάσκαρη, την οποία συνόδευε ο Γιώργος Σιδέρης.

meleti.jpgmaggira.jpg

Η Ελεονώρα Μελέτη παρακολούθησε την πρεμιέρα μαζί με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της, Θέμη Μάλλη, η Ματθίλδη Μαγγίρα κατέφτασε με τον Γιάννη Αγγελάκη και στο διάλλειμα συνομίλησαν με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ η Κατερίνα Στανίση μίλησε σχεδόν με όλους τους celebrities, αλλά και με τον πρώην υπουργό Γιώργο Λιάνη.

stanisi.jpgmilonas.jpg

Παρούσα και η Ηρώ Μανέ, παρέα με την γαλανομάτα κόρη της, καθώς και η τραγουδίστρια Ηρώ, όπως και ο Δήμος Μυλωνάς που κάτι μήνες είχε να κάνει δημόσια εμφάνιση.

mane.jpgiro.jpg

Τόσο οι celebrities, όσο και ο κόσμος, που γέμισαν ασφυκτικά το «Παλλάς», χειροκρότησαν θερμά την Σμαράγδα Καρύδη, την Τάνια Τρύπη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Αντώνη Λουδάρο, την Άννα Παναγιωτοπούλου, τους ηθοποιούς – χορευτές και την 10μελή ορχήστρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top