Αποστολής Τότσικας: «Έζησα τη σχιζοφρένεια»

Μίλησε για την υποκριτική και τα παιδικά του χρόνια

Αποστολής Τότσικας: «Έζησα τη σχιζοφρένεια»

​Ο Αποστόλης Τότσικας, σε συνέντευξή του, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την υποκριτική.

«Έζησα τη σχιζοφρένεια από μικρός, αυτό το ο μισός εαυτός να πολεμάει τον άλλο μισό… να φανταστείς ότι ενώ κατάγομαι από τη Λάρισα, κάποια στιγμή βρέθηκα να ζω στο Βόλο και να βιώνω καταστάσεις ακραίες. Οι δύο πόλεις ως γνωστόν μισιούνται και εγώ βρισκόμουν στη μέση να συμβιβάσω τα ασυμβίβαστα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αυτή η κατάσταση όπως είναι φυσικό δεν σταμάτησε να τον ακολουθεί και στο επάγγελμα του, όπως ακολουθεί όλους τους ηθοποιούς. Όμως αυτό είναι κάτι που δεν πτοεί τον Αποστόλη, γι’ αυτό υποστήριξε: «Και δεν το μετάνιωσα ποτέ όσα δύσκολα και αν είναι τώρα τα πράγματα, όσο και αν μας αφήνουν απλήρωτους. Ακόμη και αν κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να γίνω κτηνίατρος επειδή αγαπώ πολύ τα ζώα, πάλι ήταν κάτι που έγινε σχεδόν από αντίδραση στη φυσική μου κλίση».

Ο Αποστολής Τότσικας φέτος είναι από εκείνους που δεν θα βρίσκεται έκτος τηλεοπτικά..Αντίθετα συμμετέχει στον «Μπρούσκο» στην τηλεοπτική σειρά που έχει συζητηθεί από τα γυρίσματα κιόλας... που γίνονται σε Κρήτη και Κύπρο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top