Στην Πύλο το «Sex & The City»; Τι απαντά ο δήμαρχος!

Γυρίσματα στη Μεσσηνία «ψήνουν» η Sarah Jessica Parker και οι φίλες της

Στην Πύλο το «Sex & The City»; Τι απαντά ο δήμαρχος!

Σε... παρακλάδι του Hollywood κοντεύει να μετατραπεί η Μεσσηνία: μετά το «Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι» και το «Πριν Τα Μεσάνυχτα», πληροφορίες λένε πως θα γυριστεί στην περιοχή το τρίτο μέρος του «Sex & The City»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι περιπέτειες της θρυλικής γυναικοπαρέας θα γυριστούν στην Πύλο, τον Σεπτέμβριο του 2014 ή τον Μάιο του 2015.

«Το έχω ακούσει, αλλά δεν έχω να σας πω κάτι επίσημα. Υπάρχει μία αίσθηση, αλλά δεν θέλω να πω ακόμα κάτι που δεν είναι βάσιμο», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, προσθέτοντας πως περιμένει τις πρωταγωνίστριες με ανοικτές αγκάλες, αφού θα είναι ευκαιρία για διαφήμιση της περιοχής!

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, η Sarah Jessica Parker και η παρέα της θα «την δουν» αλά ελληνικά. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν με κολακευτικά λόγια για την χώρα μας, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως γνωρίζει την Άννα Βίσση και ακούει τραγούδια της Έλλης Κοκκίνου!

Παραγωγός της τρίτης ταινίας «Sex & The City» είναι ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, που θέλει να κάνει την Ελλάδα παγκόσμιο κινηματογραφικό προορισμό.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top