Ακόμα δεν μπουσούλησε και ψάχνουν νύφη για τον διάδοχο!

Δες τις μικρές πριγκίπισσες που μπορεί να φλέρταραν με τον γιο William - Kate

Τι κι αν είναι μόλις λίγων ημερών; Τι κι αν ακόμα δεν είπε τις πρώτες του λέξεις και δεν έχει κάνει τα πρώτα του βήματα; Από τώρα θέλουν να... αποκαταστήσουν τον νεογέννητο διάδοχο οι Βρετανοί και αναζητούν στις μικρές «γαλαζοαίματες» της Ευρώπης την ιδανική σύντροφο για τον γιό του πρίγκιπα William και της Kate Middleton!

Την ώρα που στο παλάτι του Kensington τα βρεφικά είναι γαλανά, σε Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία και Νορβηγία κυριαρχεί το... ροζ και εκεί αναζητείται η εν δυνάμει νυφούλα.

Πιο κοντά στην ηλικία του βρετανικού πριγκιπικού μωρού είναι η Εστέλε, η 17 μηνών κορούλα της πριγκίπισσας Βικτορίας της Σουηδίας και του Ντάνιελ Βέστλινγκ.

estele.jpg

Αν, πάντως, θέ��ει μεγαλύτερη, έχει περισσότερες επιλογές, αρχής γενομένης από την 6χρονη Ιζαμπέλα – Ενριέτα, κόρη του βασιλιά της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ και της Μαξίμα.

holland.jpg

Για ακόμα πιο... μεγάλη διαφορά ηλικίας, υπάρχει η 7 ετών Λεονόρ, πρωτότοκη κόρη του διαδόχου Φελίπε της Ισπανίας και της δημοσιογράφου Λετίθια Ορτίθ. Κι αν η Λεονόρ δεν του αρέσει του Γεώργιου Αλέξανδρου, υπάρχει και η εναλλακτική της... αδερφής της, της 5χρονης Σοφίας.

spain.jpg

Αυτή που μάλλον θα έχει αρραβωνιαστεί μέχρι να ενηλικιωθεί το πριγκιπόπουλο (αν και ποτέ δεν ξέρεις) είναι η Ελίζαμπεθ του Βελγίου, 11 ετών σήμερα και no2 στη σειρά της διαδοχής, μετά τον μπαμπά της.

belgium.jpg

Και μπορεί οι μικρές «γαλαζοαίματες» να ρίχνουν μερικά χρονάκια στον νεογέννητο διάδοχο, έχουν όμως δύο κοινά μαζί του: ο ένας τους γονιός είναι από βασιλικ�� οικογένεια και ο άλλος «κοινός θνητός», ενώ υπολογίζεται πως θα ανέβουν στο θρόνο μετά από περίπου 50 χρόνια!

Να έχει το νου μόνο ο Γεώργιος Αλέξανδρος... Στη Δανία καιροφυλακτεί ο 7χρονος Κρίστιαν, που μπορεί άνετα να του «κλέψει» τη�� γυναίκα!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top