Σε κακή κατάσταση λίγο πριν γεννήσει η Kate Middleton

Με... αδιαθεσίες φουλ μετρά αντίστροφα η δούκισσα

Σε κακή κατάσταση λίγο πριν γεννήσει η Kate Middleton

Δύσκολη στην αρχή, δύσκολη και στο φινάλε, η εγκυμοσύνη της Kate Middleton: περίπου δύο εβδομάδες πριν τον ερχομό του πελαργού, η 31χρονη δούκισσα λέγεται πως δεν είναι στα καλύτερά της, έχοντας έντονες αδιαθεσίες.

«Είναι χάλια! Ανακατεύεται συνέχεια και μόνο στη σκέψη της γέννας που πλησιάζει», δήλωσε πηγή που δεν κατονομάζεται στο αμερικανικό περιοδικό «Ok!».

Τα δύσκολα... της εγκυμοσύνης άρχισαν για την Kate – Catherine από τον πρώτο κιόλας καιρό, οπότε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερέμεσης κύησης, δηλαδή με έντονες ναυτίες και εμετούς, που ξεπερνούν τους 30 την ημέρα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρίγκιπας William ανησυχεί για την σύζυγό του και φροντίζει να μαθαίνει καθημερινά για την κατάστασή τ��ς, καθώς δεν μπορεί να είναι στο πλευρό της λόγω της θητείας του στη βάση της βασιλικής αεροπορίας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το πριγκιπικό μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο μεταξύ 11 και 16 Ιουλίου και, μάλιστα, η Kate θα γεννήσει στο ίδιο μαιευτήριο με την πριγκίπισσα Diana!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top