Η συναυλία του Νίκου Βέρτη άναψε φωτιές στην Πάτρα!!!

Κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή για παρανομίες

Η συναυλία του Νίκου Βέρτη άναψε φωτιές στην Πάτρα!!!

Πρώτη ανάρτηση: 30/06/2013 00:00

Πυρ και μανία με την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει τον χώρο στάθμευσης φορτηγών απέναντι από το κέντρο ψυχαγωγίας & διασκέδασης Veso Mare για την συναυλία στην Πάτρα, την Δευτέρα, του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη είναι οι Σύλλογοι Κέντρων Διασκέδασης και Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής οι οποίοι μιλούν ευθέως για «αθέμιτο ανταγωνισμό» και εξόφθαλμη παράβαση της νομοθεσίας εκ μέρους του Δήμου.

Σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως οι δυο Σύλλογοι αποφάσισαν να στείλουν έγγραφα σε όλες τις αρμόδιες αρχές (Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Διεύθυνση Υγείας κ.λπ.) καταγγέλλοντας την πραγματοποίηση μιας συναυλίας σε χώρο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις και στον οποίο μάλιστα θα διατίθεται και αλκοόλ για όσους έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν 35 ευρώ ώστε να αποκτήσουν εισιτήρια VIP (!), να καθίσουν σε καναπέδες και να... ξεχωρίσουν απ' όσους θα πληρώσουν απλώς το αντίτιμο των 15 ευρώ για την είσοδο στον χώρο.

Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής έχει στηθεί η εξέδρα ενώ τέσσερις νταλίκες, μετέφεραν όλο τον εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της συναυλίας, μεταξύ των οποίων και τους... καναπέδες των VIP.

«Ποιος είναι αστικά και ποινικά υπεύθυνος για το ό,τι τυχόν συμβεί στο πάρκινγκ;», ρωτούν μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής. Προσθέτοντας ότι δεν μπορεί ο Δήμος από την μια να εξαντλεί σε βάρος τους κάθε αυστηρότητα και από την άλλη να κάνει τα στραβά μάτια σε καραμπινάτες παραβιάσεις της νομοθεσίας.

Ήδη συντάσσονται τα έγγραφα τα οποία θα σταλούν προς τις κείμενες αρχές ώστε να αποσαφηνιστεί αν και υπό ποιες συνθήκες δόθηκε άδεια για την λειτουργία- στην ουσία- ενός υπαίθριου κέντρου διασκέδασης, ενώ αναμένεται από την Δευτέρα να υπάρξουν και άλλες κινήσεις με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινούνται και δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ο οποίοι προτίθενται να καταθέσουν σχετικό ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την άλλη, τ�� επιχείρημα του Δήμου ότι θα εισπραχθούν κάποια χρήματα από την ενοικίαση του χώρου δεν πείθει τους καταστηματάρχες οι οποίοι επιμένουν ότι στην προκειμένη περίπτωση προκύπτουν κραυγαλέοι όροι αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top