Ελληνίδα έντυσε τη νικήτρια της Eurovision!

Ποιά είναι η Άνια Ελευθερία από την Ρόδο - τι λέει για την Emmelie de Forest

Ελληνίδα έντυσε τη νικήτρια της Eurovision!

Ελληνική «πινελιά» είχε η πρωτιά στην 58η Eurovision, καθώς το ρούχο που φόρεσε η Emmelie de Forest δημιουργήθηκε απ�� σχεδιάστρια με καταγωγή από την Ρόδο!

H Άνια Ελευθερία Διακοβασίλη είναι η γυναίκα πίσω από το λευκό φόρεμα της 20χρονης Δανέζας. Κόρη Ροδίτη μετανάστη από τη Σάλακο στη Δανία πριν από 45 και πλέον χρόνια, η σχεδιάστρια από μικρή είχε δείξει το ταλέντο της και μπορούσε να σχεδιάζει παντού. Όταν πραγματοποίησε το όνειρό της, μετακόμισε στην Κοπεγχάγη και άνοιξε δικό της εργαστήρι, ενώ, κατά καιρούς, έχει σχεδιάσει και έχει ράψει τα ρούχα για γνωστούς ανθρώπους, ακόμη και συγγενείς της βασιλικής οικογένειας της Δανίας!

anja_eleftheria.jpg«Εγώ, απλά έκανα αυτό που κάνω πάντα. Δεν ξέρω πως έγινε», είπε η Ελληνίδα σχεδιάστρια στην εφημερίδα «Ροδιακή», αποκαλύπτοντας πως την βραδιά της Eurovision παρακολουθούσε τον διαγωνισμό όπως κάθε άλλος τηλεθεατής και οι φίλοι της ήταν εκείνοι που της επισήμαναν τι σημαίνει για την δουλειά της η νίκη της Emmelie de Forest.

Όπως αποκάλυψε η Άνια Ελευθερία, το φόρεμα της Emmelie θυμίζει έντονα αρχαία Ελλάδα, ενώ ήταν φτιαγμένο με οικολογικό τρόπο, από 100% οργανικό βαμβάκι.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια βρέθηκε να συνεργάζεται με την εκπρόσωπο της Δανίας στην Eurovision μέσω μίας τραγουδίστριας της ροκ, η οποία συμμετείχε στην δημιουργία του «Only Teardrops». Η Άνια Ελευθερία προτάθηκε στο team της Emmelie και, μετά τις απαραίτητες επαφές, έδωσαν τα χέρια.

«Είναι τρελό!», συνεχίζει η ίδια στη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως το ρούχο σχεδιάστηκε εν μία νυκτί, αλλά και ότι η Emmelie είναι πολύ γλυκιά και συνεργάσιμη κοπέλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top