Αποθεώθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος

Στο πάρτυ με το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας

Αποθεώθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί στην παραλιακή!

_DSC8973.jpg
Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm ετοιμάζει κάθε εβδομάδα για τους ακροατές του ένα μεγάλο πάρτυ, στο Dream city @ Mansion, στην παραλία της Γλυφάδας. Την Τετάρτη 15 Μαΐου, η συνταγή ήταν εκρηκτική, καθώς ο Νίκος Μακρόπουλος, ξεσήκωσε τους ακροατές του καλύτερου ελληνικού ραδιοφώνου με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

_DSC8986.jpg
Μαζί του εμφανίστηκαν ο Κώστας Μαρτάκης, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη live εμφάνιση του και η εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη.
_DSC9030.jpg
Την βραδιά παρουσίασε ο Βασίλης Λιάτσος, ραδιοφωνικός παραγωγός του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και παραβρέθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Νίκου Μακρόπουλου και ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες, ο Κώστας Καραφώτης, ο Άρης Λουμάκης των REC, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, η Ελεαννα Αζούκη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί ακόμα επώνυμοι.
DSC_0141.jpg
Το μεγαλύτερο πάρτυ της Τετάρτης είναι στην παραλιακή και λέγεται Dream stars από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm στο Dream City @ Mansion, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό στην παραλία της Γλυφάδας.
DSC_0354.jpg
Μείνετε συντονισμένοι στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και ζήστε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες αποκλειστικά, από απόσταση αναπνοής, σε μοναδικές ερμηνείες.
DSC_9988.jpg
Γι αυτό όλοι 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top