«Καλύτερα νέα για τον Τόμας μπορεί να έχουμε σε μήνες»

Θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Εξωτερικού; Τι λέει ο θείος του

«Η αναμονή θα είναι μακρά», λέει ακόμα μία φορά ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, τονίζοντας πως ο νεαρός ηθοποιός είναι εν ζωή, ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό.

Σε νέες του δηλώσεις, ο θείος του 26χρονου αναφέρει: «ό,τι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει. Η κατάσταση είναι δύσκολη... Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή κι αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του».

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα – σοκ, ο νεαρός ηθοποιός δεν έχει παρουσιάσει θετικά σημάδια εκτός του ότι η πίεση του εγκεφάλου του μειώθηκε σε σημαντικό ποσοστό.

«Μπαίνει σε μία μακρά αναμονή και μπορεί να έχουμε νέα, που θα είναι πολύ καλύτερα, μετά από αρκετούς μήνες», συνεχίζει ο Γιώργος Πρωτόπαπας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Τόμας είναι απαραίτητο να μείνει στα μηχανήματα. «Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα», προσθέτει.

Τέλος, ο θείος του ηθοποιού ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν ο Τόμας θα παραμείνει στην Εντατική του ΚΑΤ: «δεν γνωρίζω τι θα γίνει σε δύο εβδομάδες, αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν συντρέχει λόγγος μετακίνησής του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top