ΒΙΝΤΕΟ: Βίσση, Ιωαννίδης, Γαλάνη στο πλευρό της Κύπρου

Σχεδόν 10.000 θεατές στο «CyprusAid» - γέμισαν οι αποθήκες τρόφιμα και φάρμακα

ΒΙΝΤΕΟ: Βίσση, Ιωαννίδης, Γαλάνη στο πλευρό της Κύπρου

Το δικό τους «λιθαράκι» με λόγια και με τραγούδια έβαλαν στη χθεσινή συναυλία αλληλεγγύης για την Κύπρο η Άννα Βίσση, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Δήμητρα Γαλάνη, που ήταν μεταξύ των 50 καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στη σκηνή. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως και η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης!

«Είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Αυτό που βλέπουμε, αυτό που βιώνουμε σήμερα, κάθε κίνηση, κάθε εικόνα, κάθε συναίσθημα είναι σε έξαρση. Χαίρομαι βαθιά όταν οι άνθρωποι χρειάζονται ο ένας τον άλλο και η ανταπόκριση είναι άμεση», είπε η Άννα στη συναυλία, που άρχισε στις 16:00 της Δευτέρας και τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα.

cyprusaid1.jpg

Τραγουδώντας ένα κομμάτι όλο νόημα, το «Μπήκαν Στην Πόλη Οι Οχτροί» του Νίκου Ξυλούρη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έστειλε το δικό του μήνυμα: «αυτή δεν είναι συναυλία, είναι μία δήλωση ότι στις δύσκολες μέρες που θα έρθουν μπορούμε να σταθούμε μαζί, ο άνθρωπος δίπλα στον άνθρωπο».

cyprusaid3.jpg

«Ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνετε! Γι’ αυτό ήρθαμε, γιατί έχετε γεμίσει την ψυχή μας δύναμη και γιατί, επιτέλους, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια», είπε η Δήμητρα Γαλάνη, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως η κίνηση αυτή πάει παντού!

cyprusaid4.jpg

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, σχεδόν 10.000 άνθρωποι έσπευσαν στην τάφρο Κωνστάντζα, στη Λευκωσία, ενώ χιλιάδες ήταν οι σακούλες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα που θα προωθηθούν στους πολίτες που έχουν ανάγκη μέσα από το δίκτυο των κοινωνικών παντοπωλείων. Όπως είπαν οι διοργανωτές, έξι αποθήκες υπερχείλισαν από τις προσφορές!

cyrpusaid.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top