��Ο Ν. Γιγουρτάκης ακόμα κι αν είχε πρόβλημα δεν το έδειχνε»

Τι είπε για το φίλο του ο Χ. Σιανίδης

Συγκλονισμένος από τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη είναι ο παιδικός του φίλος, Χάρης Σιανίδης.

Όπως δήλωσε στο Lay– out, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο φίλος του, με το οποίο έπινε καφέ και τα λέγανε την τελευταία εβδομάδα δεν είναι πια στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτει ο Χάρης Σιανίδης, ο Ν. Γιγουρτάκης ήταν ένα όμορφο παιδί και άκρως κοινωνικό.

«Ο Νίκος ήταν σταρούμπα, ήταν το πιο όμορφο παιδί που ακόμα και να είχε κάποιο πρόβλημα δεν το έδειχνε ποτέ», είπε.

Ο ίδιος, συγκινημένος, δηλώνει ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος έχει φύγει από τη ζωή.

«Ήταν ένας άνθρωπος ζωντανός, κυκλοφορούσε συνέχεια, πάντα γυρνούσαν όλοι και τον κοιτούσαν», είπε για τον φίλο του Νίκο Γιγουρτάκη.

Ο Χ. Σιανίδης αποκάλυψε ότι έμαθε τα θλιβερά νέα από τον κοινό τους φίλο Χ. Βαφειά ��αι αμέσως σκέφτηκε ότι ήταν μια ακόμα πλάκα του Νικόλα, όμως όπως χαρακτηριστικά λέει, όλη αυτή η εκκεντρικότητά του ήταν απλά μια άμυνα.

«Ο Νίκος είχε ψυχή μικρού παιδιού. Πραγματικά μου έχει στοιχίσει πολύ, μου είναι δύσκολο να το πιστέψω», λέει ο Χ. Σιανίδης προσθέτοντας:

«Όλοι θα προχωρήσουν τη ζωή τους, όλοι θα ξεχάσουν...μόνο η μάνα δεν θα ξεχάσει ποτέ, γιατί ο πόνος της δεν συγκρίνεται».

Δείτε ένα βίντεο που μιλάει αποκλειστικά στο Star, η φίλη του Νίκου Γιγουρτάκη και η κοπέλα του, που ήταν δίπλα του τα τελευταία λεπτά της ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top