Λ. Αλκαίου: «Ο Θεός μου έδωσε την κόρη μου και μου πήρε όλη μου την οικογένεια»

Το άγνωστο δράμα της γνωστής τραγουδίστριας

Μια κατάθεση ψυχής έκανε η Λένα Αλκαίου αποκαλύπτοντας ότι ο μοναδικός άνθρωπος που της έχει απομείνει στη ζωή είναι η κόρη της, την οποία μεγαλώνει μόνη της, χωρίς καμία άλλη βοήθεια.

«Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν με ενδιέφερε ο γάμος. Προτεραιότητά μου στα πάντα, στη ζωή μου είναι η κόρη μου. Είναι δύσκολο να φέρεις όλο το βάρος των ευθυνών, αλλά είναι τόσο σπουδαίο αυτό που βιώνω, ώστε ψυχολογικά δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει στον κόσμο καμία δυσκολία», είπε, αποκαλύπτοντας ότι το παιδί της ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη, αφού μετά από τη γέννησή της κόρης η ζωή της επεφύλαξε πολλά χτυπήματα.

«Είναι τρομερό. Η ζωή μου έδωσε αυτό το τόσο μεγάλο δώρο με τον ερχομό της κόρης μου και μου πήρε τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έχασα τον πατέρα μου και έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα έφυγε και η μαμά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα χάσει και τον αδελφό μου. Έχασα όλη μου την οι��ογένεια και έμεινα μόνο με το παιδί μου. Ευτυχώς που υπάρχει στη ζωή μου η κόρη μου», είπε.

Αυτές οι δυσκολίες μάλιστα της άλλαξαν εντελώς τη ζωή.

«Άλλαξε η ζωή μου. Εγώ δεν είχα μια απώλεια στη ζωή μου, αλλά τις πιο σημαντικές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Έχασα όλη μου την οικογένεια και σίγουρα άλλαξα πάρα πολύ. Προσπάθησα και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, να είμαι όσο καλύτερα γίνεται γιατί το παιδί μου πρέπει να με βλέπει χαρούμενη και γελαστή. Δίνω πολλή αγάπη στην κόρη μ ου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω έπειτα από μια απώλεια, παρά μόνο να παλέψουμε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να προχωρήσουμε», είπε.

Με δύναμη, αισιοδοξία και χαμόγελο συνεχίζει τη ζωή της, χέρι, χέρι με την κόρη της, στηρίζοντας η μία την άλλ��.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top