«Εχω παρακολουθήσει σύντροφό μου...»

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για τον Αλέξανδρο Παρθένη;

«Εχω παρακολουθήσει σύντροφό μου...»

Για το νέο του εγχείρημα, που δεν έχει καμία σχέση με την σοουμπιζ, την δέσμευση, αλλά και πολλά πολλά άλλα μίλησε στο Made in Star ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Το μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής δεν έκρυψε την ανησυχία του για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι εκπρόσωποι του θεάματος, ενώ αποκάλυψε ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την Ελλάδα εάν του παρουσιαζόταν μια επαγγελματική ευκαιρία που να τον ικανοποιεί. «Γενικά θα ήθελα να προσπαθήσω να είμαι εδώ, στην χώρα μου. Αλλά εάν μου παρουσιαστεί κάτι άλλο, γιατί όχι;»

Μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού. Τώρα είναι μόνος του και όπως λέει αυτό δεν τον πειράζει καθόλου, ίσα ίσα που περνά και μόνος του καλά. «Πλέον δεν θα δεσμευόμουν εύκολα» δήλωσε. Όταν βέβαια ρωτήθηκε εάν έχει παρακολουθήσει σύντροφό του, απάντησε θετικά και χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό ότι ναι το έχει κάνει. Δεν ξεκαθάρισε βέβαια για ποια σύντροφό του μιλούσε, αλλά και μόνο η παραδοχή δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ευχαρίστως θα υιοθετούσε παιδί εάν έβλεπε ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορεί να αποκτήσει ένα με βιολογικό τρόπο.

Αυτό το διάστημα ασχολείται με την λειτουργία ενός café bar restaurant στην Γλυφάδα. Μάλιστα, βασικός λόγος που πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε αυτό ήταν η μαγειρική την οποία λατρεύει. «Θα πήγαινα σε οποιοδήποτε ριάλιτι έχει να κάνει την μαγειρική γενικά», δήλωσε. Οσο για την ιδανική γυναίκα; «Θέλω να με κάνει να γελάω και να περνάω καλά. Τί άλλο να ζητήσει κανείς;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top