Λαμπερές παρουσίες λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Oscars

Δείτε τί φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί

Λαμπερές παρουσίες λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Oscars

​Η μεγάλη γιορτή των βραβείων Oscars αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα στο Dolby Theater του Los Angeles. Οι stars του Hollywood φόρεσαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

oscars.jpg

Η Jessica Chastain ελπίζει να γυρίσει σπίτι με το Όσκαρ για την ερμηνεία της στη ταινία Zero Dark Thirty, αλλά ακόμα και να μην τα καταφέρει, η ηθοποιός αξίζει το Όσκαρ για την αποψινή τουαλέτα.

oscars 2.jpg

Η πανέμορφη 35χρονη έλαμπε μέσα από το Armani Prive nude φόρεμα της, το οποίο αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή είσοδο με σήμα κατατεθέν τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της.

Η Kelly Osbourne έκανε την εμφάνιση της με κουπέ μαλλί χρώματος.. μωβ στη φράντζα και ένα μαύρο φόρεμα.

oscars 4.jpg

Σαν πριγκίπισσα σε παραμύθι η Kristin Chenoweth, μέσα από ένα μαύρο φόρεμα που σχεδιάστηκε από τον Tony Ward, ο οποίος καυχιόταν για τη δημιουργία του και τις αφρώδεις ασημί λεπτομέρειες στο ύφασμα. Η Cenoweth φόρεσε επίσης Simon G κοσμήματα.

oscars blkk.jpg

Το… «τρίο-μπλε» ήταν οι Reese Witherspoon, Nancy O'Dell, και Robin Roberts οι οποίες προτίμησαν να ντυθούν στρουμφάκια, επιλέγοντας μπλε φορέματα.

oscars blue.jpgoscars blue 3.jpgoscars blue 2.jpg

Την παράσταση όμως έκλεψε η Ελληνοαμερικανίδα Maria Menunos, με ένα εντυπωσιακό, ροζ σέξι φόρεμα, στο οποίο αναγράφονταν οι καμπύλες της. Το φόρεμα εμπνεύστηκε η Romona Keveza.

oscars menunos.jpgoscars menunos 2.jpg
oscar-theron.jpg

oscars cathrine.jpg

oscars watts.jpg
oscars hathaway.jpg

oscars clooney.jpg

oscar jackman.jpg
oscar hunt.jpg

oscar deniro.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top