Ο παραμυθένιος γάμος της Βασιλικής Ανδρίτσου

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της

Ο παραμυθένιος γάμος της Βασιλικής Ανδρίτσου

Τον εκλεκτό της καρδιά της παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εκκλησία της Αργυρούπολης η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου. Η τελετή του γάμου έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, καθώς ο πολύς κόσμος είχε προσκληθεί για το γλέντι που θα ακολουθούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Η Βασιλική Ανδρίτσου γνώρισε τον Νίκο Συμεωνίδη, που τυγχάνει παραγωγός τηλεοπτικών πρότζεκτ, στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο». Μάλιστα, το χεράκι του στην γνωριμία τους έβαλε ο Αλέξανδρος Ρήγας, φίλος του γαμπρού, που έκανε και την γνωριμία, αλλά δεν ήταν ο κουμπάρος (όπως ήθελαν οι φήμες των τελευταίων ημερών).

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια μαζί. Η πρόταση έγινε σε ανύποπτο χρόνο, την ώρα που οι δύο κάθονταν στο σπίτι. Μάλιστα, η Βασιλική δεν απάντησε στον Νίκο αμέσως, όχι γιατί ήθελε να το σκεφτεί αλλά επειδή θεωρούσε αυτονόητη την αποδοχή της πρότασης.

Στην εκκλησία παραβρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, με την οποία έπαιζε μαζί η Βασιλική Ανδρίτσου στο «50 – 50». Ωστόσο οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους συντελεστές του σήριαλ δεν είχαν προσκληθεί στην τελετή του μυστηρίου αλλά στο γαμήλιο γλέντι, καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, αρχικά σκέφτονταν να μην φωνάξουν καν φωτογράφο και κάμερα για να καταγράφουν την στιγμή.

Τελικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανακάλυψε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έμαθε ότι το μυστήριο θα γίνονταν στην Αγία Τριάδα Αργυρούπολης και κάπως έτσι ο «κλειστός» γάμος έγινε ουσιαστικά σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση. Δείτε στο βίντεο την άφιξη της νύφης, την παράδοσή της στον γαμπρό αλλά και τις δηλώσεις της στην κάμερα του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top