HOT ΒΙΝΤΕΟ: οι Έλληνες celebrities που ξεγυμνώθηκαν και βράχηκαν!

Τα 5+1 πιο «καυτά» πλάνα με σέξι διάσημους κάτω από το νερό

Το δρόμο του... νερού επέλεξαν αρκετοί διάσημοι Έλληνες για να «κολάσουν» με τα κορμιά τους! Το star.gr σου παρουσιάζει τους 5+1 celebrities που τα έβγαλαν και έγιναν μούσκεμα, χαρίζοντας... οφθαλμόλουτρο!

1. Σάκης Ρουβάς

Επειδή το... live έχει άλλη χάρη, αρχίζουμε από τον Σάκη Ρουβά και την υγρή εμφάνισή του στην πίστα νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, τον χειμώνα του 2013.

Νερό έπεφτε από την οροφή και έβρεχε τον τραγουδιστή, ο οποίος στο τέλος έβγαζε το λευκό του φανελάκι, προκαλώντας ακόμα περισσότερο παραλήρημα στο γυναικείο πληθυσμό! Λίγα χρόνια νωρίτερα, πάντως, τον είδαμε να βρέχει το γυμνασμένο του κορμί στο video clip για το «Shake It», που μας εκπροσώπησε στην Eurovision του 2004...

2. Σάββας Πούμπουρας

Ο καλογυμνασμένος παρουσιαστής έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε στη ντουζιέρα για τις ανάγκες... διαδικτυακού διαγωνισμού τραγουδιού, το 2010!

Υποδυόμενος τον Ρόμπερτ Πάλμερ, ο Σάββας έκανε την φαντασία να οργιάζει, παρά το ασπρόμαυρο του βίντεο, τραγουδώντας γυμνός το «Addicted to Love».

3. Θάνος Πετρέλης

Μπορεί τον τραγουδιστή να μην τον έχουμε συνηθίσει σε ημίγυμνες εμφανίσεις όπως άλλους celebrities, ωστόσο, έκανε μία και... καλή, για video clip επιτυχίας με τον Φοίβο!

Στο βίντεο για το «Να Της Πεις», ο Θάνος κάνει το ντουζάκι του και οι γυναίκες κάνουν... χαρές με τους κοιλιακούς και το καλογυμνασμένο του κορμί.

4. Σάκης Αρσενίου

Έκανε που έκανε ζέστη το Καλοκαίρι του 2012, βγήκε και ημίγυμνος στο video clip του ο Σάκης Αρσενίου και... «κόκκινο» ο υδράργυρος!

Ο νεαρός τραγουδιστής μπορεί να μην είναι «φέτες», ωστόσο, με στενό σκισμένο τζιν και γυμνός από την μέση και πάνω, μπήκε στη θάλασσα και βράχηκε για το βίντεο του τραγουδιού «Πάνω Κάτω» και... πάνω κάτω πάνε τα μάτια...

5. Γιώργος Μαζωνάκης

Γνωστός για τις... εκκεντρικότητες, ο τραγουδιστής σίγουρα δεν θα μπορούσε να βρει πιο hot τρόπο για να καλωσορίσει τον κόσμο στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίστηκε το Καλοκαίρι του 2012.

Το εισαγωγικό βίντεο του προγράμματός του έδειχνε την προετοιμασία του μέχρι να βγει στη σκηνή: ο Γιώργος εμφανιζόταν να σηκώνεται από το κρεβάτι φορώντας μόνο το εσώρουχό του και να μπαίνει για το πρωινό του ντους, με τα βρεγμένα προσόντα του να μην λείπουν από τα πλάνα!

5+1. Ηλίας Βρεττός

Για φινάλε στους γυμνούς και βρεγμένους celebrities βάλαμε τον γνωστό τραγουδιστή, που επίσης τσιτσιδώθηκε και βράχηκε για τις ανάγκες video clip.

Για το τραγούδι «Να Μείνεις Για Πάντα», του 2013, ο Ηλίας έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε στη ντουζιέρα, κάνοντας το μπανάκι του με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται τα μούσκουλα!

Δείτε στα βίντεο τους 5+1 πιο «καυτούς» βρεγμένους Έλληνες celebrities!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top