Λαζόπουλος-Ρώπα: «Τα ‘σπασαν και η Χρύσα έφυγε για Παρίσι»;

Τα παράτησε όλα και δουλεύει σε βιβλιοπωλείο

Λαζόπουλος-Ρώπα: «Τα ‘σπασαν και η Χρύσα έφυγε για Παρίσι»;

Γιατί δεν θα δούμε τη Χρύσα Ρώπα στην καινούργια σειρά του φίλου της Λάκη Λαζόπουλου, η οποία ακούει προσωρινά στον τίτλο «Δέκα μικρά αμαρτήματα» και θα βγει στον αέρα του Alpha;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάκης Λαζόπουλος «μαγείρευε» την ανά τον κόσμο περιοδεία του « Sorry I am Greek» και έκανε ένθερμες συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι την θέλει συμπρωταγωνίστρια του κι εκείνη είχε πετάξει τη σκούφια της.

Ο καιρός όμως πέρασε, οι εκπομπές του Λάκη έτρεχαν, και η περιοδεία έγινε, χωρίς η Χρύσα Ρώπα να έχει την παραμικρή ενημέρωση. Η στεναχώρια της ηθοποιού θέριευε, αλλά δεν έλεγε λέξη δημοσίως…

Μέχρι που προ ολίγων ημερών έ��κασε η είδηση πως η κωμική μας ηθοποιός έχει φύγει για το Παρίσι,όπου βρίσκεται ο γιος της. Όχι όμως για διακοπές, αλλά για αρκετό καιρό.. Πληροφορίες την θέλουν να εργάζεται σε μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάζει τα προς το ζην. Και δε σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Της κόστισε πολύ φαίνεται η συμπεριφορά του Λάκη.. Όμως, από την άλλη μεριά, και ο Λάκης το φυσάει και δεν κρυώνει που επέφερε ράγισμα στη σχέση του με τη Ρώπα και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει να γυρίσει πίσω.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top