Ο «κακός» του X-Factor επιβεβαίωσε ότι βγαίνει με την Carmen Electra

Αμοιβαία τα αισθήματα για το πρώην «κουνελάκι»

Ο «κακός» του X-Factor επιβεβαίωσε ότι βγαίνει με την Carmen Electra

Τις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με την Carmen Electra επιβεβαίωσε ο «κακός» του αμερικανικού X-Factor, βρετανός κριτής, Simon Cowell. Τον εκατομμυριούχο έχουν εντοπίσει πολλές φορές οι paparazzi, σε έξοδό του με την 40χρονη πλέον καλλονή.

Ο «μισητός» κριτής αποκάλυψε την Τετάρτη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι βγαίνει με την σεξοβόμβα των 90s, ωστόσο, «δεν είναι κοπέλα του». Ο 53χρονος εξπέρ της μουσικής, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι το κορίτσι μου. Είμαστε απλά άνθρωποι που βγαίνουμε. Είναι αξιολάτρευτη όμως, έτσι δεν είναι;».

simon w.jpg

Η Carmen, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρώην παίκτη του NBA Dennis Rodman και τον ροκά, Dave Navarro, αποκάλυψε πως ερωτεύτηκε τον Βρετανό εκατομμυριούχο, όταν εμφανίστηκε ως guest-κριτής στο «Βρετανία Έχεις Ταλέντο».

«Είναι τόσο γλυκός και αξιολάτρευτος. Στην πραγματικότητα είναι σκέτη γλύκα. Πραγματικά μου άρεσε, είναι πολύ cool» δήλωσε η σέξι Carmen Electra και πρόσθεσε: «Τώρα που βρίσκεται στο Λος Άντζελες για το X Factor γίναμε φίλοι… Εκτιμώ πως είναι σπουδαίος τύπος».

simon carmen.jpg

Να σημειωθεί ότι η τελευταία σχέση του «σκληρού» Simon ήταν με την μακιγιέρ Mezhgan Hussainy, την οποία και αρραβωνιάστηκε λίγο πριν χωρίσουν. Ο Simon και η Carmen εθεάθησαν τη πρώτη φορά να τρώνε στο εστιατόριο Cecconi's στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με περιοδικά, θαμώνες του εστιατορίου αποκάλυψαν ότι κοιταζόντουσαν στα μάτια, κρατώντας τρυφερά ό ένας το χέρι του άλλου. Λέτε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top