Έβγαλε νοκ άουτ επίδοξο ληστή ο Τάσος Μητρόπουλος

Αιμόφυρτος τον παρέδωσε στην αστυνομία

Έβγαλε νοκ άουτ επίδοξο ληστή ο Τάσος Μητρόπουλος

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες στις 2:00 το μεσημέρι στην πολυκατοικία που μένει η Νένα Χρονοπούλου με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο και τον γιο της Χρήστο, στον Πειραιά.

Ο «Ράμπο» των γηπέδων βρέθηκε τετ α τετ με επίδοξο ληστή και αφού πιάστηκαν στα χέρια, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και μέρες οι ένοικοι της πολυκατοικίας βρίσκονταν σε κατάσταση συναγερμού, αφού άγνωστοι, σε διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα χτυπούσαν τα κουδούνια και μετά εξαφανίζονταν.

Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Πέμπτης. Άγνωστος άρχισε να χτυπά όλα τα κουδούνια της πολυκατοικίας και όταν η Νένα Χρονοπούλου ρώτησε ποιος είναι, δεν της έδωσε κανείς απάντηση.

Ο Τάσος Μητρόπουλος τότε για να την καθησυχάσει αποφάσισε να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να δει τι συμβαίνει. Αρχικά δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση, όμως αποφάσισε να κατέβει και στο λεβητοστάσιο και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άγνωστο Γεωργιανό.

Όταν τον ρώτησε ποιος είναι, εκείνος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Μες στα αίματα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πάλεψε μαζί του και τελικά κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Η Νένα Χρονοπούλου κάλεσε την αστυνομία και σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Ο Γεωργιανός υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να τραυματίσει κανέναν και ότι χτυπούσε τα κουδούνια γιατί έψαχνε τη γυναίκα του που εργαζόταν σε ένα από τα διαμερίσματα.

Δεν μπόρεσε όμως να δικαιολογήσει πώς είχε στα χέρια του μαχαίρι και φυσικά οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν.

Ο Τάσος Μητρόπουλος του έκανε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τα πράγματα θα ακολουθήσουν τη νομική οδό. Η Νένα Χρονοπούλου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο μικρός Χρήστος που είδε τον Τάσο Μητρόπουλο μέσα στα αίματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top