Σαμπάνης: Είχε σχέση με τη νυν του, όταν ήταν ακόμα με την Πατρίτσια Περιστέρη;

ΔΕΙΤΕ τι απαντά ο ίδιος-Μιλά πρώτη φορά για το νέο του amore

Σαμπάνης: Είχε σχέση με τη νυν του, όταν ήταν ακόμα με την Πατρίτσια Περιστέρη;

​Για τη νέα του σχέση, αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά ο Γιώργος Σαμπάνης, χωρίς να κρύψει πόσο ωραία νιώθει μέσα σ΄αυτήν:

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι έφτασα 29 χρονών για ν΄αντιληφθώ ότι στη ζωή μου, έχω αγαπήσει μόνο μια φορά. Και αυτή τη φορά, είμαι διατεθειμένος να πάω και στο γκρεμό!»

Μάλιστα όπως λέει, δεν τον νοιάζει αν ακούγοντας το, παρεξηγηθούν οι πρώην του:

«Δεν με πειράζει. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αγαπάω, αλλά κατάλαβα ότι μπορώ ν΄αγαπήσω και παραπάνω!»

sabanis1.jpg
Πότε είπε σε μια γυναίκα «πεθαίνω για σένα»;

«Δεν πάει πολύς καιρός. Είμαι απ΄αυτούς που πιστεύουν πως αν αγαπάς πραγματικά μια γυναίκα, μπορείς να πέσεις στο γκρεμό για χάρη της».
Στη συνέχεια, μιλά και για τη νέα του σχέση, το μοντέλο Χριστίνα Παπακαστρίτσιου, με την οποία γνωρίστηκαν πρώτη φορά, όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στο video clip του, «Σαν το Φύλλο στον Αέρα».

sabanis2.jpg
Είχε σχέση μαζί της όσο ήταν με την Πατρίτσια Περιστέρη όμως; Μιας και οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά όταν είχε ακόμα σχέση με τη νεαρή ηθοποιό:

«Όχι φυσικά. Από τη στιγμή που κάναμε το πρώτο video clip δεν συναντηθήκαμε ξανά. Μήνες μετά την είδα μπροστά μου σε ένα club και έπαθα σοκ!»

Δεν διστάζει μάλιστα ν΄αποκαλύψει, πως η τελευταία φορά που σκέφτηκε να παντρευτεί ήταν «πριν από ένα μήνα. Όταν είμαι καλά με μια γυναίκα, είμαι εκεί και ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί της».

Τέλος, παραδέχεται πως τα καλύτερα του τραγούδια τα έχει γράψει όταν αγαπάει, ενώ ομολογεί πως στο παρελθόν, έχει απατήσει σύντροφο του επειδή δεν έβρισκε τη δύναμη να τελειώσει τη σχέση.

sabanis3.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top