Ένα βήμα πριν το διαζύγιο η Νίνα Λοτσάρη;

Μάθε τι συμβαίνει στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη

Λίγο πριν το διαζύγιο θέλουν οι φήμες την Νίνα Λοτσάρη και τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, μετά και τις φωτογραφίες της ηθοποιού με 28χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά και τον απο��λεισμό της από την παράσταση που ετοιμάζει ο θεατρικός παραγωγός!

Μετά από 7 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τα σύννεφα φαίνεται πως έχουν πυκνώσει στον γάμο της Νίνας Λοτσάρη: οι σχετικές φήμες είχαν αρχίσει από τον Μάιο και το ζευγάρι τις διέψευσε, ενώ τον Ιούλιο φρόντισε να απαθανατιστεί σε τρυφερά καλοκαιρινά ενσταντανέ στη Ρόδο.

Αυτή τη φορά, πάντως, η ηθοποιός και ο θεατρικός παραγωγός ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν όσους μιλούν για χωρισμό τους!

Όπως έγραψε το star.gr, η Νίνα Λοτσάρη απαθανατίστηκε σε ραντεβουδάκι με 28χρονο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο οι φήμες την θέλουν να διατηρεί δεσμό τους τελευταίους μήνες.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης απέρριψε για πρώτη φορά την συμμετοχή της συζύγου του στο μιούζικαλ που ετοιμάζει, με πηγές από την παραγωγή να λένε πως απλά… έτυχε!

Προς το παρόν, ανακοίνωση για διαζύγιο δεν υπάρχει, ενώ πολλοί μιλούν για κρίση στον γάμο που ίσως ξεπεραστεί, ίσως, όμως και όχι

Δες στο βίντεο και μάθε όλη την αλήθεια για τον γάμο Λοτσάρη - Σκορδάλη!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top