Πάρτε μάτι το σπίτι της Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη!

Το πουλά για ΕΙΚΟΣΙ εκατομμύρια ευρώ!

Πάρτε μάτι το σπίτι της Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη!

Το πουλάει το σπίτι στη Νέα Υόρκη η Sarah Jessica Parker! Η «Carrie» από το «Sex&the City», μπορεί ν΄αγόρασε μόλις πριν ένα χρόνο την υπερπολυτελή κατοικία στην πόλη, αλλά πλέον αποφάσισε να το δώσει.

Μαζί με το σύζυγο της, έσκασαν τότε γύρω στα 14 εκατομμύρια ευρώ για να το αποκτήσουν. Τώρα, ελπίζουν πως θα επωφεληθούν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, αν το πουλήσουν στην τιμή των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, το ζευγάρι το έχει ανακαινίσει, με αποτέλεσμα η τιμή του να έχει ανέβει κι άλλο.4.jpg

Η ιδιοκτησία της 47χρονης ηθοποιού και του 50χρονου συζύγου της, διαθέτει όλες τις ανέσεις, αλλά και πλούσια βλάστηση στο εξωτερικό του, ώστε να κρατά το εσωτερικό του σπιτιού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.5.jpg

Οι χώροι του σπιτιού είναι άνετοι, αποτελούμενοι από έξι δωμάτια και πέντε λουτρά, ενώ η τοποθεσία του, στην περιοχή Greenwich Village του West Village στο Big Apple.

Παράλληλα, το υπερπολυτελές σπίτι της «Carrie», διαθέτει εφτά τζάκια, ειδικό σύστημα air condition και εξαερισμού, αλλά και σύστημα ασφαλείας, με συναγερμούς και πέντε κάμερες!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και θαυμάστε το εσωτερικό του σπιτιού της διάσημης ηθοποιού…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top