Tραγωδία κοντά στο κάστρο των Brangelina στη νότια Γαλλία

Συντριβή ιδιωτικού jet στο αεροδρόμιο Castellet με τρεις νεκρούς

Tραγωδία κοντά στο κάστρο των Brangelina στη νότια Γαλλία

Ιδιωτικό jet και συγκεκριμένα το μοντέλο «Gulfstream IV» ερχόταν από την περιοχή «Nice» στο αεροδρόμιο Castellet της νότιας Γαλλίας την Παρασκευή το απόγευμα.

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, το jet συνετρίβη, καθώς κόπηκε σε δυο μέρη και πήρε φωτιά.

Στη συγκεκριμένη περιοχή της νότιας Γαλλίας, βρίσκεται το πανέμορφο κάστρο, Miraval, του Brad Pitt και της Angelina Jolie.

Το ζευγάρι συχνά χρησιμοποιεί αυτό το αεροδρόμιο για να ταξιδέψει με το ιδιωτικό του jet.

Μοναδικοί επιβάτες ήταν τα τρία μέρη του πληρώματος που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες του X17online.com, ήταν δυο άντρες, ηλικίας 21 και 61 και μια γυναίκα, 30.

Υπάλληλος του αεροδρομίου δήλωσε πως «το αεροπλάνο κόπηκε στα δυο, το ένα μέρος κατέληξε στη λίμνη και το άλλο έπιασε φωτιά».

Πριν από λίγες ημέρες, η Angelina ταξίδεψε μέχρι το Sarajevo προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα της ταινία «In the Land of Blood and Honey», ενώ στη συνέχεια πήγε στο Λονδίνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της «Ωραίας Κοιμωμένης», όπου υποδύεται την Malificent.

Το ζεύγος χρησιμοποιούσε το ίδιο «Gulfstream IV».Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες από τους Brangelina,καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκονταν στο κάστρο τους τη στιγμή της συντριβής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top