Ελισάβετ Σπανού: Θα έβγαινε ραντεβού με τον Μάριο Μπαλοτέλι;

Πως σχολιάζει την sexy φωτογράφιση της στην πλατεία Μαβίλη

Ελισάβετ Σπανού: Θα έβγαινε ραντεβού με τον Μάριο Μπαλοτέλι;

«Πολύ εύκολα θα έβγαινα με έναν άνθρωπο οποιουδήποτε χρωματισμού. Δεν τον λες και ωραίο τον Μπαλοτέλι. Για έναν καφέ όμως μπορείς να πας», υποστηρίζει η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ πρόσφατα φωτογραφήθηκε στο αγαπημένο μέρος όπου της αρέσει να κάνει βόλτες με τη φόρμα της, την πλατεία Μαβίλη. Βέβαια, με ένα ωραίο μαύρο μπικίνι και γόβες τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια δηλώνει ότι «ήταν επεισοδιακή φωτογράφιση, είχε πλάκα. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης συνέβαιναν διάφορα».

Όσο για τα μαύρα ρούχα που φοράει διαρκώς, δηλώνει ότι «φοράω μαύρα γιατί μου αρέσουν. Δεν έχω μαύρη ψυχολογία. Γενικά, γελάω πολύ. Έχουμε τόσες στεναχώριες όλοι, οπότε κάνει καλό να γελάμε».

Η Σπανού σπούδαζε μουσική και ξαφνικά αποφάσισε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις γιατί της άρεσε πολύ η βιολογία. «Ήθελα βιολογία γιατί ήμουνα καλή στις θετικές επιστήμες, αλλά αποφάσισα να μη δώσω το τρίτο μάθημα στις πανελλήνιες οπότε και δεν πέρασα».

Πως ξεκίνησε η καριέρα της νεαρής τραγουδίστριας; «Ξεκίνησα να κάνω μαθήματα φωνητικής με τη Λία Βίσση και το ένα έφερε το άλλο. Ήρθαν οι καλές συνεργασίες, συγκεκριμένα η πρώτη μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και κάπου εκεί γνωρίστηκα με τον Φοίβο».

Η Ελισάβετ έχει πάνω της 9 τατουάζ, το καθένα με τη δική του σημασία.

Υποστηρίζει ότι «πιστεύω πολύ στην ενέργεια, είτε είναι κακή είτε καλή». Και παραδέχεται με χιούμορ ότι «πριν βγω στη σκηνή έχω δει άτομο που να αποπνέει κακή ενέργεια. Εκεί κάνω τον σταυρό μου και… την πάπια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top