Η μεγάλη επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Πιάνει και πάλι το μικρόφωνο μετά από δύο χρόνια

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας είχε κάνει τον Πασχάλη Τερζή να αποφασίσει να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από τις νυχτερινές πίστες. Τώρα όμως, δύο χρόνια μετά, επιστρέφει δριμύτερος για δύο συναυλίες στην Κύπρο.

Η πρώτη θα δοθεί στις 12 Αυγούστου στην Πάφο για την οποία υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για εισιτήρια, ενώ η δεύτερη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πού θα γίνει.

Οι συναυλίες αυτές είχαν προγραμματιστεί πριν ακόμα ο τραγουδιστής αποφασίσει να μείνει εκτός νυχτερινής ζωής και άνθρωποι από το περιβάλλον του λένε ότι δεν πρόκειται να τον δούμε σύντομα σε κάποια αθηναϊκή πίστα.

Οι προτάσεις που έχει βέβαια είναι πάρα πολλές, τόσο για την Αθήνα, όσο και για τη Θεσσαλονίκη, όμως ο ίδιος πιστεύει ότι και λόγω της γενικότερης κρίσης δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει εμφανίσεις.

Αντίθετα προτιμά να ασχολείται με το κτήμα του στην περιοχή Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου πηγαίνει ο ίδιος και φυτεύει λαχανικά. Περνάει μάλιστα πάρα πολύ χρόνο με την οικογένειά του και τα εγγόνια του, και δεν σκέφτεται προς το παρόν να αλλάξει την καθημερινότητά του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top