Αυτές είναι οι 10 ζάμπλουτες σεξοβόμβες του κόσμου!

Ποιό μοντέλο «καθάρισε» 35 εκατομμύρια σε ένα χρόνο;

Αυτές είναι οι 10 ζάμπλουτες σεξοβόμβες του κόσμου!

Είναι όμορφες, καλλίγραμμες, σέξι και… ζάμπλουτες: ο λόγος για τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, στα οποία η Gisele έχει ακόμα μία φορά τα πρωτεία!

Σύμφωνα με την λίστα του «Forbes», λοιπόν, από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο που μας πέρασε, η Gisele Bundchen έβαλε στην τσέπη 35 εκατομμύρια ευρώ! Εκτός από τα διαφημιστικά στα οποία πρωταγωνιστεί και τις μετρημένες εμφανίσεις στην πασαρέλα, η Βραζιλιάνα καλλονή έχει δικό της brand με εσώρουχα και σαγιονάρες!

Μετά τη Gisele το… χάος, αφού το κασέ του δεύτερου πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου πέφτει στα 7,3 εκατομμύρια ευρώ: για την Kate Moss ο λόγος (πρωταγωνίστρια στις καμπάνιες Longchamp, Mango, Rimmel και γυαλιών Vogue), ενώ τρίτη στη λίστα είναι η Natalia Vodianova, που «τσέπωσε» περίπου 6,8 εκατομμύρια.

Καλά λεφτά φαίνεται ότι παίρνουν τα «αγγελάκια» της «Victoria’s Secret», αφού μέχρι την θέση 7 συναντάμε μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων: Adriana Lima (5,7 εκατομμύρια ευρώ), Doutzen Kroes (5,4 εκατομμύρια), Alessandra Ambrosio (5,2 εκατομμύρια) και Miranda Kerr (3,1 εκατομμύρια).

Όγδοη πιο καλοπληρωμένη σεξοβόμβα είναι η Lara Stone με 3 εκατομμυριάκια, ενώ ακολουθούν η Carolyn Murphy με 2,7 εκατομμύρια και η Candice Swanepoel, που μπορεί να είναι η τελευταία στη λίστα, αλλά είναι και η νεαρότερη, καθώς στα 23 της «καθαρίζει» σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε σε φωτογραφίες τις 10 πιο καλοπληρωμένες σεξοβόμβες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top