Συνέντευξη star.gr! Ελευθερία Ελευθερίου: «θα πάρω την μαμά μου για γούρι»

Τι λέει για την εμφάνισή της στην Eurovision, τις κριτικές και τον στόχο της

Aποκλειστική συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου


Σε περίπου 15 μέρες θα ανέβει η Ελευθερία Ελευθερίου για πρώτη φορά στη σκηνή του «Crystal Hall» στο Μπακού. Σε ένα διάλλειμα από τις πρόβες, το τρέξιμο για την προώθηση του «Aphrodisiac» και των υποχρεώσεών της, το star.gr την συνάντησε στα γραφεία της δισκογραφικής της εταιρείας και εκείνη, με το γλυκό και σέξι στυλ της, μίλησε για όλα.

Η προετοιμασία και το άγχος της

Από την πρώτη ματιά, βλέπεις αυτό που από την αρχή ήταν ο στόχος της φετινής ελληνικής συμμετοχής: ένα νέο πρόσωπο, φρέσκο, άφθαρτο… «Νιώθω πολύ χαρούμενη. Περιμένω πως και πώς να φτάσει η στιγμή να ανέβω στη σκηνή της Eurovision. Θέλω να το ζήσω όσο περισσότερο μπορώ παρά το λίγο άγχος που έχω», λέει και το χαμόγελο δεν φεύγει στιγμή από τα χείλη της.

«Κάνουμε κάθε μέρα πρόβες με τον Κωνσταντίνο Ρήγο και όλη την ομάδα. Η χορογραφία είναι σχεδόν έτοιμη - μερικές λεπτομέρειες μένουν να τελειοποιηθούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ιδέα και το αποτέλεσμα!», αναφέρει όταν η κουβέντα πάει στην προετοιμασία του «Aphrodisiac» για το Μπακού και, χωρίς να αποκαλύψει όλα όσα μας ετοιμάζουν, προσθέτει ότι ακόμα ψάχνουν και δεν έχουν αποφασίσει τι θα φορέσει.

Το γούρι που θα πάρει μαζί και τι λέει για τον ανταγωνισμό

«Με όλη την ομάδα και την εταιρία μου, την Universal Music, το έχουμε βάλει πείσμα να παρουσιάσουμε κάτι απλό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό. Δεν νομίζω ότι το μειωμένο budget θα μας επηρεάσει όσο υπάρχουν έξυπνες ιδέες», τονίζει η Ελευθερία και δεν κρύβει ότι στόχος της είναι η Ελλάδα να είναι μέσα στη 10άδα.

Εκτός από το τραγούδι της Κύπρου, η εκπρόσωπός μας στην Eurovision δεν έχει πολύ χρόνο για να ακούσει όλες τις συμμετοχές. Ωστόσο, ξεχωρίζει εκείνη της Σουηδίας, που πολλοί θεωρούν μεγάλο φαβορί και συμπληρώνει με νόημα: «δεν θεωρώ κανέναν αντίπαλο. Είναι μια μουσική γιορτή και πάμε όλοι για να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε πάνω στη σκηνή».

Όσο για το τι θα πάρει μαζί της στο Μπακού για γούρι;
«Τη μαμά μου! Είναι πάντα το γούρι μου και ο άνθρωπος που με ηρεμεί», λέει χαμογελώντας.

«Γεννήθηκα έτοιμη»

Από την στιγμή που εμφανίστηκε στον ελληνικό τελικό, αρκετοί βρήκαν κάτι να της προσάψουν, είτε για το… εσώρουχό της, είτε για την χορογραφία που -κατά την γνώμη τους- θύμιζε από Παπαρίζου μέχρι Lopez.

Η Ελευθερία δεν χάνει το χαμόγελό της ούτε όταν ακούει αρνητικά σχόλια: «γεννήθηκα έτοιμη! Διαφορετικά δεν θα είχα επιλέξει να τραγουδώ μπροστά σε κοινό, αλλά μόνο μπροστά στον καθρέφτη μου», μου λέει όταν την ρωτώ αν είναι έτοιμη για τις κριτικές που, μοιραία, θα ακουστούν μετά το Μπακού.

Όσο για το πώς φαντάζεται την πορεία της στο τραγούδι μετά την Eurovision; «Ο διαγωνισμός με έχει βοηθήσει ήδη αρκετά γιατί με έμαθε ακόμα περισσότερος κόσμος εδώ και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μία απίστευτη εμπειρία που σίγουρα θα μου δώσει πολλά για τη συνέχεια», απαντά.

Για το τέλος, η Ελευθερία έχει ένα μήνυμα για όλους τους αναγνώστες μας: «να διαβάζετε πάντα star.gr, όπως κάνω κι εγώ και, φυσικά, let's light our fire in Baku»!


Από όλους εμάς στο star.gr, καλή επιτυχία Ελευθερία - καλή επιτυχία Ελλάδα!

​​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top