MasterChef 4: Συνέκριναν διαγωνιζόμενο με τον Τάσο Ποτσέπη!

Πήρε τη λευκή ποδιά με τη μαγειρική του τρέλα ο νεαρός σεφ;

Με μία ιδιαίτερη περίπτωση… στιλιστικά ήρθαν αντιμέτωποι στο δεύτερο επεισόδιο του MasterChef οι τρεις κριτές.

Ο Σταύρος μπήκε μέσα με λουκ… παραλίας, φορώντας ένα ανοιχτό πουκάμισο και γυαλιά ηλίου που του φέρνουν γούρι, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους σεφ!

Στο γερμανικό MasterChef πήρε τρία «ναι» και στο ελληνικό τρία «όχι»

Τα κατεψυγμένα χτένια που επέλεξε να φτιάξει ο νεαρός από την Αθήνα, δεν ενθουσίασαν καθόλου τον Πάνο Ιωαννίδη. Μάλιστα, την ώρα της δοκιμής ο κριτής ζήτησε να φορέσει τα γυαλιά του παίκτη ρωτώντας τον αν φαίνεται… ώριμος.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το γνωστό του χιούμορ, είπε στον διαγωνιζόμενο ότι μοιάζει με αυτόν που γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και δείχνει τα μπράτσα του, εννοώντας τον γνωστό και μη εξαιρετέο Τάσο Ποτσέπη. Μάλιστα, ο σεφ χαρακτήρισε τον φίλο του και κριτή Σωτήρη Κοντιζά «ιαπωνική μάστιγα».

MasterChef 4: Πολλά τα «όχι» λίγα τα «ναι» στο αποψινό επεισόδιο!

Η εμφάνιση και η συμπεριφορά του Σταύρου δεν άρεσε στους κριτές ωστόσο πήρε το πρώτο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη, με το «όχι» του Σωτήρη Κοντιζά να ακολουθεί. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που δε δίνει τόση σημασία στην εμφάνιση, ενθουσιάστηκε με το πιάτο, δίνοντας ένα ακόμα «ναι», περνώντας έτσι τον νεαρό μάγειρα στην επόμενη φάση!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top