«Stars System»: Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη;

Το Σάββατο 7/12 στις 14.00 στο Star

Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 12 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη είναι το θέμα της εβδομάδας για το «Stars System».

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο, σε ποιους τομείς, καθώς και ποιοι θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή αυτή την περίοδο στις ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι κάπως αιχμηρή, καθώς πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνάντησης Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις αλήθειες, που ίσως αποφεύγουμε, στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών. Μια τέτοια έμφαση σε μια γιορτινή περίοδο ίσως δεν είναι κάτι επιθυμητό, όμως κρίνεται απαραίτητο. Επειδή Κρόνος και Πλούτωνας θα είναι ιδιαίτερα ενεργοί αυτή την περίοδο, ίσως μας δώσουν μια πρώτη εικόνα για το τι θα φέρει ο Ιανουάριος.

Καλεσμένος του «Stars System» ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, ο οποίος, ως γνήσιος Σκορπιός, απαντά σε όλα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Αποκαλύπτει ότι έχει γνωρίσει τον έρωτα της ζωή του, καθώς και ότι είναι ο αρχηγός στις σχέσεις του. Επίσης, μιλά για την αγάπη, που έχει για την τέχνη, το μυστήριο και τη μεταφυσική, ενώ μοιράζεται και την αγωνία του για την επόμενη γενιά, που ζει σε εικονική πραγματικότητα. Αναφέρεται στον ρόλο που έχει στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα» και εκμυστηρεύεται αν ζηλεύει κάτι από τη ζωή Έλληνα κροίσου και ποια από τις γυναίκες, που πέρασαν από την αγκαλιά του μεγιστάνα, θα επέλεγε για δική του. Τέλος,

εξομολογείται τους λόγους που δεν θέλει να κάνει οικογένεια, ενώ παράλληλα δηλώνει ότι θα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Stars System»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top