Elif: Ελίφ και Ιντζί ψάχνουν για τα χρήματα της Ράμπια

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Πέμπτη στις 17:40 στο STAR

Η Μελέκ συναντάει τον Κενάν αλλά δεν δέχεται την προσφορά του να τη βοηθήσει να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Του ζητάει όμως να βοηθήσει τον Μουράτ να βρει μια νέα δουλειά γιατί έχει παραμελήσει τις σπουδές του δουλεύοντας ως αχθοφόρος. Ο Κενάν της λέει να τον στείλει στο γραφείο του όταν ο νεαρός θα νιώσει καλύτερα.

Η Ασουμάν μιλάει με την Μπελγκίν στο τηλέφωνο και ανακαλύπτει πως είναι κόρη του Κεμάλ.

Η Ελίφ και η Ιντζί παίζουν στο σπίτι της Ράμπια όταν την επισκέπτεται ο Ιλκέρ, ένας φίλος της Εμπρού. Ισχυρίζεται πως η Εμπρού του χρωστάει χρήματα και ήρθε να τα ζητήσει. Όταν η Ράμπια ανοίγει το κουτί με τα χρήματα, το βρίσκει άδειο. Η Ράμπια απολογείται στον Ιλκέρ και του υπόσχεται να του δώσει σύντομα τα χρήματα.

Η Ράμπια, η Ελίφ και η Ιντζί ψάχνουν σε όλο το σπίτι για τα χρήματα αλλά δεν τα βρίσκουν. Τα κορίτσια επιστρέφουν σπίτι και η Ελίφ βλέπει την Ιντζί να κρύβει τα χρήματα.

Η Ιντζί είχε ακούσει τη συζήτηση ανάμεσα στην Ελίφ και τον Κεμάλ και επειδή πίστεψε πως ήταν πράγματι δικά του τα χρήματα, τα πήρε. Η Ελίφ της παίρνει τα χρήματα και της ζητάει να την εμπιστευθεί, αυτά τα λεφτά ανήκουν στη Ράμπια. Της ζητάει επίσης να μην πει τίποτα στον Κεμάλ.

Όταν ο Κεμάλ επιστρέφει σπίτι ζητάει τα χρήματα από την Ελίφ και εκείνη του λέει πως δεν μπόρεσε να τα βρει. Ο Κεμάλ την απειλεί να φέρει τα χρήματα την επόμενη μέρα διαφορετικά θα την παραδώσει στον Νετζντέτ και θα την κλειδώσει ξανά στην αποθήκη.

Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Λίγο μετά την αναχώρηση της Γκόντζα και του Σερντάρ, ο Νετζντέτ φτάνει στο σπιτάκι στο δάσος και ρωτάει τον Ουλβί αν είδε έναν άντρα και μια γυναίκα να τριγυρνούν εκεί. Εκείνος ισχυρίζεται πως δεν είδε κανέναν αλλά ο Νετζντέτ βρίσκει το σάλι της Γκόντζα.

Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ πιστεύει ότι ο Ουλβί θα τραβήξει μαχαίρι και τον σκοτώνει. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος γιατί δεν πρόλαβε να μάθει τίποτα από τον Ουλβί.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top