Η Καγιά αποκαλύπτει: Το ένα από τα τρία κορίτσια του τελικού...

Είναι αναμενόμενη η τελική τριάδα των κοριτσιών του GNTM;

Σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος, αφού ο μεγάλος τελικός του GNTM θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Τον τίτλο του Next Top Model θα διεκδικήσουν τρεις κοπέλες, οι οποίες θα περάσουν από έναν κύκλο δοκιμασιών.

Είναι αναμενόμενα τα τρία κορίτσια που θα καταφέρουν να φθάσουν στον τελικό του reality μόδας; Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει η Βίκυ Καγιά.

GNTM: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας

GNTM: Η Ερμίδου «έθαψε» τις συμπαίκτριες της – Απίστευτοι χαρακτηρισμοί

«Το ένα από τα τρία κορίτσια είναι αναμενόμενο, τα άλλα δεν είναι», είπε η κριτής του GNTM  δίχως να θέλει να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες.

Πολύς λόγος έγινε όμως και για τις αλλαγές που έκαναν στην εμφάνισή τους τα κορίτσια του GNTM. Άραγε, την βρήκαν σύμφωνη;

«Όλες με βρήκαν σύμφωνη, διότι είχαμε να κάνουμε με συγκεκριμένο τύπο μαλλιών, ζυγωματικών προσώπου και πράγματα που πρέπει να υπηρετήσει αυτό το πρόσωπο στα concepts. Μια ωραία γυναίκα δεν είναι απαραίτητα και ωραίο μοντέλο. Μπορεί να βλέπεις ένα μοντέλο και να αναρωτιέσαι γιατί κάνει καριέρα, αλλά να γράφει καταπληκτικά στην κάμερα. Από την άλλη πλευρά να βλέπεις μια όμορφη κοπέλα και να λες ότι έπρεπε να γίνει μοντέλο, αλλά να μην μπορεί να σταθεί στην κάμερα για να κάνει κάποιο concept. Οπότε με αυτόν τον γνώμονα, οι αλλαγές ήταν σωστές γιατί έγιναν για μοντέλα», είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα''.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top