Κάννες 2019: Οι πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί!

Λαμπερή έναρξη με διάσημους καλλιτέχνες

O Javier Bardem και η Charlotte Gainsbourg κήρυξαν το βράδυ της Τρίτης την έναρξη του 72ου Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο έχουν κατακλύσει stars, μοντέλα, δημιουργοί και μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης.   

Οι δυο ηθοποιοί έκαναν την ανακοίνωση στα γαλλικά και στα ισπανικά χαιρετίζοντας παράλληλα τους καλεσμένους πριν από την έναρξη της προβολής της πρώτης διαγωνιζόμενης ταινίας «The Dead Don't Die».   

To Φεστιβάλ θα διαρκέσει 12 μέρες (έως τις 25 Μαΐου) και αναμένεται να δώσουν το «παρών» κι άλλα μεγάλα ονόματα της 7ης τέχνης.

Μετά τα αφιερώματα, θα αρχίσει το διαγωνιστικό σκέλος. Η επιτροπή υπό τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ σκηνοθεσίας Μεξικανό Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινάριτου θα ορίσει ποια ταινία από τις 21 που διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα θα διαδεχθεί την ταινία του Ιάπωνα Κορε-Εντα «Κλέφτες Καταστημάτων».   

Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο Έλληνας Γιώργος Λάνθιμος, ο Γάλλος σκηνοθέτης Ρομπέν Καμπιγιό, η Αμερικανίδα Κέλι Ράικαρντ, και τέσσερις ακόμη καλλιτέχνες ανάμεσά τους ο Γάλλος δημιουργός κόμικς Ενκί Μπιλάλ και η 21χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Ελ Φάνινγκ.

Γιώργος Λάνθιμος-(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Selena Gomez-(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Alessandra Ambrosio-(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Julianne Moore-

Izabel Goulart

Eva Longoria-(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Javier Bardem και Charlotte Gainsbourg (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top