Σήμερα η απόφαση για την άδεια του Κουφοντίνα

Υπό την πίεση των τελευταίων επεισοδίων

Συζητείται σήμερα, Τρίτη, στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αναίρεση που έχει ασκήσει η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου, με το οποίο δε χορηγήθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Η κυρία Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής ζήτησε την αναίρεση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου, που είχε αρνηθεί τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Στην εντατική ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Η κίνηση αυτή προκάλεσε αρκετά ερωτήματα, καθώς ήρθε την ώρα που ο αρχιεκτελεστής της «17Ν» συνεχίζει την απεργία πείνας, ενώ συνεχείς είναι οι επιθέσεις στο όνομα της… «αλληλεγγύης» στον φυλακισμένο τρομοκράτη. 

Αν το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου κάνει δεκτή την αναίρεση, τότε το αίτημα για άδεια στον Κουφοντίνα θα συζητηθεί εκ νέου στο δικαστήριο Βόλου με άλλη σύνθεση. 

Η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφανθεί επί της αίτησης αναίρεσης της Ξένης Δημητρίου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, δε θα πάρει την 7η κατά σειρά άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top