Ρόδος: Μια εβδομάδα δωρεάν διακοπές στους τουρίστες που έφυγαν από το νησί

Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο βρετανικό κανάλι ITV έδωσε συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές στη Ρόδο, αλλά και στους τουρίστες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το νησί και να διακόψουν απότομα τις διακοπές τους. 

Ρόδος φωτιά: Βρετανή τουρίστρια ευχαριστεί τον «Έλληνα ήρωα» που την έσωσε

Όπως είπε, όσοι τουρίστες από εκείνους που έφυγαν από τη Ρόδο λόγω των πυρκαγιών το επιθυμούν, μπορούν να επιστρέψουν του χρόνου στο νησί την άνοιξη και να ευχαριστηθούν μια εβδομάδα δωρεάν διακοπών. 

 

 

Ρόδος: Η μεγαλύτερη επιχείρηση εκκένωσης που έγινε ποτέ σε φωτιά στη χώρα

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο για όλους όσοι τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών», δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο ITV.

«Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα», ήταν το βασικό μήνυμα του πρωθυπουργού και συνέχισε: «Η Ρόδος σήμερα είναι πιο φιλόξενη από ποτέ, το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα».

Υπενθυμίζεται πως  λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στη Ρόδο που έκαψε 135.000 στρέμματα δάσους, στήθηκε η μεγαλύτερη επιχείρηση εκκένωσης που έγινε ποτέ στη χώρα, αφού με συντονισμένες ενέργειες απομακρύνθηκαν 19.000 άτομα.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top