Γεωργούλης: Όλη η πορεία του από τη Λάρισα στα έδρανα των Βρυξελλών

Τι λένε στη γειτονιά του Αλέξη Γεωργούλη στη Λάρισα

Γεωργούλης: H πορεία του από τη Λάρισα στα έδρανα των Βρυξελλών / κεντρικό δελτίο ειδήσων Star

Με έντονη δράση στο Eυρωκοινοβούλιο σε ό,τι αφορά τα θέματα πολιτισμού εμφανίζεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός βρέθηκε στις Βρυξέλλες από το σανίδι και τις μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση αλλά και τη συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δικηγόροι Γεωργούλη: Ατυχής η δημοσιοποίηση της υπόθεσης πριν τις εκλογές

Γεωργούλης: Αυτή είναι η πορεία του από τη Λάρισα στα έδρανα των Βρυξελλών

Οι δηλώσεις του κατά καιρούς έχουν συζητηθεί, το ίδιο και η προσωπική του ζωή, την οποία φρόντιζε πάντως να μην υπερπροβάλλει. 

«Ο Αλέξης είναι το θύμα» - Η πρώτη αντίδραση Γεωργούλη μετά την καταγγελία

Στη γειτονιά του Αλέξη Γεωργούλη στη Λάρισα

Στη γειτονιά του Αλέξη Γεωργούλη στη Λάρισα που γεννήθηκε και μεγάλωσε όλοι μιλούν για έναν απλό άνθρωπο που δεν τον άλλαξε η πολιτική και που δεν έδινε δικαιώματα για την προσωπική του ζωή.

«Ο Αλέξης είναι ήπιων τόνων, αγνός, ευπρεπής, κοινωνικός αλλά και συνεσταλμένος» λέει μια γυναίκα από τη γειτονιά του Αλέξη Γεωργούλη.

«Είναι ένα καλό παιδί ήσυχο, μια ευγενική φυσιογνωμία» προσθέτει άλλος κάτοικος της περιοχής.

Μενεγάκη για Γεωργούλη: «Μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό»

Από τη Λάρισα στις Βρυξέλλες - Η διαδρομή του Αλέξη Γεωργούλη

Από τα θρανία του γενικού λυκείου Λάρισας και από μια γειτονιά που έχει να πει για εκείνον μόνο καλά λόγια, ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την πόρτα του Πολυτεχνείουκαι στα 22 του χρόνια αποφάσισε ότι τον εκφράζει η υποκριτική. 

Γεωργούλης: Αυτή είναι η πορεία του από τη Λάρισα στα έδρανα των Βρυξελλών

Η πρώτη του ενασχόληση με την πολιτική ήταν το 2014 στον τόπο που γεννήθηκε, τη Λάρισα. Λόγω απουσιών όμως, στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου το 2017 πήρε αποβολή. 

Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του δεν προλάβαινε αφού δεν μπορούσε να τα συνδυάσει όλα.

Γεωργιάδης: «Αυτή η δημοσιογράφος διέρρευσε το όνομα της Χρονοπούλου»

Από το σανίδι στα έδρανα των Βρυξελλών

Το 2019 εξελέγη ευρωβουλευτής με 163.000 ψήφους. Τον ενθουσιασμό του, για τις πρώτες ημέρες στις Βρυξέλλες είχε μοιραστεί με τους ακολούθούς του στο Instagram.

Γεωργούλης: Πώς έφθασε από τη Λάρισα στα έδρανα των Βρυξελλών

Ο ίδιος πάντως είχε αποκαλύψει ότι ήταν σε συζητήσεις με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε επικοινωνήσει το ζήτημα της δυσλεξίας του μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Οι καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση εις βάρος του από την δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σόκαραν γνωστούς και φίλους.

Γεωργούλης: Αυτή είναι η πορεία του από τη Λάρισα στα έδρανα των Βρυξελλών

Ηθοποιός και πρωταγωνιστής σε επιτυχημένα σίριαλ και ταινίες, τραγουδιστής, κριτής σε τηλεοπτικό σόου, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος φρόντιζε να μην απαντά σχεδόν ποτέ για την προσωπική του ζωή.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι τα δύο νέα άτομα που τον καταγγέλλουν

Δυο εβδομάδες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία, ο Αλέξης Γεωργούλης έλεγε σε συνέντευξή του:

«Όταν βλέπω ερωτευμένους και βλέπω ότι γίνεται ένα "ατύχημα ασυνεννοησίας”, πονάει τόσο πολύ και στους δυο, που θεωρώ ότι δικαιολογείται οτιδήποτε κι αν κάνεις».

Στη σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου δεν υπάρχει βιογραφικό του Αλέξη Γεωργούλη, εμφανίζει πάντως έντονη δραστηριότητα και συμμετοχή σε 125 γραπτές ερωτήσεις, 1060 τροπολογίες, και 14 ομιλίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top