Γυμνές φωτογραφίες γνωστής πολιτικού: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης

«Αποφασισμένη να μην υποκύψει σε εκβιασμούς» δηλώνει η Όλγα Πολίτη

Τον έναν από τους δράστες των εκβιασμών με τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες της Όλγας Πολίτη ταυτοποίησαν οι αρχές.

«Έχει ταυτοποιηθεί ο ένας δράστης, γιατί δεν είναι μόνο ένας», είπε ο δικηγόρος της αντιδημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες εκβιάζουν γνωστή πολιτικό

Όπως είπε, οι δράστες δε δίστασαν να χτυπήσουν «την ηθική μιας γυναίκας με ανώνυμα emails και πληρωμένες καταχωρήσεις».

Γνωστή πολιτικός: Δέχομαι απειλές και εκβιασμούς με fake «ροζ» φωτογραφίες

«Κακοποιούν και βιάζουν την ψυχή μου», λέει για τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες η αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη / Φωτογραφία από facebook - Artemis Olga Politi

«Κακοποιούν και βιάζουν την ψυχή μου», λέει για τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες η αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη / Φωτογραφία από facebook - Artemis Olga Politi

«Το γαργαλιστικό περιεχόμενο εξιτάρει τον μέσο άνθρωπο. Η κυρία Πολίτη θα δικαιωθεί. Αλλά η ρετσινιά μένει. Μέχρι τότε θα λοιδορείται, θα συκοφαντείται και θα γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού», υπογράμμισε.

Εκβιάζουν γνωστή πολιτικό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Η κυρία Πολίτη, πάντως, δηλώνει σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην υποκύψει σε εκβιασμούς. Γι΄αυτό και από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αυτές είναι οι fake φωτογραφίες που διακινούν οι δράστες μέσω emails, εκβιάζοντας (όπως καταγγέλλει η ίδια) την αντιδήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη / Φωτογραφία από Real News

Αυτές είναι οι fake φωτογραφίες που διακινούν οι δράστες μέσω emails, εκβιάζοντας (όπως καταγγέλλει η ίδια) την αντιδήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη / Φωτογραφία από Real News

«Ο σεξισμός και το bullying μας αφορούν όλους. Αν μια γυναίκα αποφασίσει να κάνει μια γυμνή φωτογράφιση δεν είναι κακό. Αυτό δεν την αποκλείει από το να είναι επιχειρηματίας, πολιτικός», αναφέρει, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι η ίδια δεν είναι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο πατέρας μου είχε μείνει 50 κιλά στο τέλος

«Επειδή στα emails αναφέρουν για σκάφη, καθώς ασχολούμαι με το yachting προσπαθούν να βλάψουν και τη δουλειά μου, όχι μόνο την πολιτική μου ιδιότητα», εξηγεί.

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες. Θα ήθελα να μου στείλουν κι άλλα όσες έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Να μη φοβούνται να μιλήσουν», σημείωσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top