Γνωστή πολιτικός: Δέχομαι απειλές και εκβιασμούς με fake «ροζ» φωτογραφίες

«Είμαι σοκαρισμένη και αηδιασμένη», δηλώνει η Όλγα – Άρτεμις Πολίτη

Η περιπέτειά τηςΌλγας Πολίτη, όπως είχε πει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα

«Σοκαρισμένη και αηδιασμένη» δηλώνει η Όλγα – Άρτεμις Πολίτη, η αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, η οποία έχει πέσει θύμα εκβιασμού με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες από photoshop.

«Το τελευταίο διάστημα έχω γίνει στόχος μίας πρωτοφανούς και χυδαίας προσωπικής επίθεσης. Δέχομαι απειλές, εκβιασμούς και συκοφαντικά μηνύματα που θίγουν την προσωπικότητα, το ήθος και την οικογένειά μου, με σκοπό να αποδομήσουν τις ικανότητες μου, τα όνειρα μου, εν τέλει εμένα την ίδια», αναφέρει σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο «Αλεξανδρής και συνεργάτες», το οποίο την εκπροσωπεί.

Εκβιάζουν γνωστή πολιτικό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Η περιπέτειά της, όπως είχε πει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα όταν ξαφνικά είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Η περιπέτειά της Όλγας Πολίτη ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα όταν ξαφνικά είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο / Φωτογραφία: facebook - Artemis Olga Politi

Η περιπέτειά της Όλγας Πολίτη ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα όταν ξαφνικά είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο / Φωτογραφία: facebook - Artemis Olga Politi

Όπως είπε, οι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο ακόμα και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο «δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

Ρέμος και Ρώμας έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας του Άδωνι

«Είμαι κυριολεκτικά σοκαρισμένη και αηδιασμένη από τις ανοίκειες και ανήθικες αυτές επιθέσεις και αδυνατώ να πιστέψω πως μία νέα γυναίκα δεν δύναται να διεκδικήσει, θεωρητικά κατοχυρωμένα, δικαιώματα και να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά και την πολιτική», αναφέρει στο δελτίο Τύπου.

Τσαπανίδου: Μου βγήκε αυθόρμητα το «πρόεδρε, έλα με φόρα»

Όπως ξεκαθαρίζει, θα πράξει «τα νόμιμα και δέοντα» για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, προειδοποιώντας τους εκβιαστές της ότι δεν τρομάζει από τις απειλές τους και πως θα τιμωρηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top