Μητσοτάκης: Συγκλονισμένος για τη συντριβή του Phantom στην Ανδραβίδα

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για το τραγικό δυστύχημα

Συγκλονιμσένος είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους Phantom ανοικτά της Ανδραβίδας.

Τα δύο πιθανά σενάρια για την πτώση του F-4 Phantom - Τι συνέβη

Με μία ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ιπταμένου υποσμηναγού που ανασύρθηκε νεκρός και υπογραμμίζει ότι το τραγικό δυστύχημα μας υπενθυμίζει πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης του Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα

Διαβάστε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συντριβή του Phantom

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη.

Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top