Βασιλιάς Κάρολος: Tι έγινε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα στιγμιότυπα  

Από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι συνοδευόταν ο πρωθυπουργός 

Η συνάντηση του Βασιλιά Κάρολου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο κάστρο του Windsor (Video Star, φωτογραφία Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού)  

Συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο είχε πριν λίγη ώρα στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οποία σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έγινε σε θερμό κλίμα.   

O Βασιλιάς Κάρολος υποδέζεται τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στο κάστρο του windsor

Συνάντηση Κάρολου – Μητσοτάκη: Οι φωτογραφίες του Βρετανού βασιλιά με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα στο κάστρο του Windsor  (φωτογραφία Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού)   

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  που μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επρόκειτο για μια ιδιωτική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο στο κάστρο του Windsor, συνοδευόμενη από…  τσάι αλλά και αρκετά θέματα για συζήτηση.  Τον πρωθυπουργό συνόδευσε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

 

Κάρολος και Κ. Μητσοτάκης είχαν βρεθεί πριν από μερικούς μήνες στη Σκωτία, στο εντυπωσιακό κτήμα Dumfries House που έχει ανακαινίσει ο Βασιλιάς Κάρολος μέσω του ιδρύματός του και το έχει μετατρέψει σε πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης. 

Συνάντηση Κάρολου με Μητσοτάκη: Τι συζήτησαν στη Σκωτία για το Τατόι  

H χειραψία του Βασιλιά Κάρολου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό

H χειραψία του Βασιλιά Κάρολου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό (φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού) 

Το Dumfries House, είναι και το «μοντέλο» για την αναβίωση του ιστορικού ΚτήματοςΤατοΐου, το οποίο προορίζεται να μετατραπεί σε επισκέψιμο προορισμό τα επόμενα χρόνια. 

Τατόι: Το σχέδιο ανάπλασης που θα το μετατρέψει σε «παράδεισο» 

Βασιλιάς Κάρολος με Κ. Μητσοτάκη και Μ. Γκραμπόφσκι στο κάστρο του Windsor

Βασιλιάς Κάρολος με Κ. Μητσοτάκη και Μ. Γκραμπόφσκι στο κάστρο του Windsor (φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού) 

Οι δύο άνδρες έχουν μια εξαιρετική προσωπική σχέση, με αφετηρία και την επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου το 2021 στην Αθήνα για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση. Μένει να φανεί, αν ο κ. Μητσοτάκης έθεσε και το ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα

Μ.B. Βαρδινογιάννη: Ισχυρότερο το αίτημα επιστροφής των Γλυπτών Παρθενώνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top