Μητσοτάκης στην ΠΕ ΝΔ: Εγρήγορση και το κεφάλι κάτω, δίπλα στον πολίτη  

«Στόχος το καλύτερο αποτέλεσμα στην πρώτη κάλπη με απλή αναλογική» 

Μητσοτάκης Πολιτική Επιτροπή ΝΔ

Εγρήγορση για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, που θα γίνει με απλή αναλογική, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία εξελέγη  από το 14ο συνέδριο.

Μητσοτάκης ΠΕ ΝΔ  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση της νέας ΠΕ της ΝΔ 

Συνέδρια ΝΔ: Από τη Χαλκιδική στο 14ο Συνέδριο ΝΔ

«Στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα λειτουργήσει ως βατήρας για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό το σύνθημα είχαμε και στις εκλογές του 2019, σήμερα είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ» τόνισε Κυριάκος Μητσοτάκης.   

Συνέδριο ΝΔ: Αυτή είναι η νέα Πολιτική Επιτροπή

 Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι το κόμμα μπαίνει εκ των πραγμάτων σε εγρήγορση, «πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς», καθώς, όπως διευκρίνισε,12 μήνες δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. «Το κεφάλι κάτω, αλλά το φρόνημα ψηλά και πάντα δίπλα στον πολίτη» ήταν η σύσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα νέα μέλη της Πολιτικής  Επιτροπής.

Μητσοτάκης για ΕΝΦΙΑ και τιμές ρεύματος - φυσικού αερίου   

Σχετικά με τη «συνέχιση της ανάταξης της οικονομίας, ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, που, όπως είπε, επιφυλάσσουν μειώσεις για το 80% των πολιτών, ήτοι 380 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και 1 δισ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με αυτά που κατέβαλαν οι πολίτες το 2018.

ΕΝΦΙΑ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά στο myaade - Σε 10 δόσεις η πληρωμή

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι  «ακούσαμε την κοινωνία και κάναμε μία παρέμβαση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, που θα επιστρέψει στους λογαριασμούς των πολιτών το 60% της αύξησης με την οποία επιβαρύνθηκαν λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής».

Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Διορθώνουμε την αδικία με την ενέργεια  

Τόνισε ακόμη ότι είχαμε το θάρρος να διορθώσουμε την αδικία και συμπλήρωσε πως από τον Ιούλιο αποσυνδέεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος από αυτήν του φυσικού αερίου, ώστε να μην είναι ακραία τα επίπεδα των τιμών. «Όποιος σας λέει πως μπορεί να κρατήσει τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος στα επίπεδα του 2020 σας λέει ψέματα» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για μία «τολμηρή παρέμβαση σε ένα οξύ πρόβλημα, που το καθιστά πλέον διαχειρίσιμο». Ο πρωθυπουργός επανέλαβε εκ νέου πως σημαντικοί στόχοι στο επόμενο 12μηνο είναι η έξοδος από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και η απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας.

Μητσοτάκης Πολιτική Επιτροπή ΝΔ

Η ομιλία του πρωθυπουργού στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διατρεβλώνει τα πάντα» 

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στον πρόεδρο  του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για μία αντιπολίτευση που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί διαστρεβλώνοντας τα πάντα, όπως είπε. 

Χαρακτήρισε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη χειρότερη κυβέρνηση του τόπου, ενώ κάλεσε τα  στελέχη της ΝΔ να μην εμπλακούν στην τοξικότητα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top