Φώφη Γεννηματά: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

«Θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας»

Φώφη Γεννηματά: Το ευχαριστώ του συζύγου της μετά τον θάνατό της/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (03/11/21)

Τον κόσμο, που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του μετά τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, ευχαρίστησε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, με μία συγκινητική ανάρτηση.

«Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας και απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Τσούνης. 

Πήρε τη θέση της Φώφης Γεννηματά και ορκίστηκε βουλευτής η Τόνια Αντωνίου

«Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε» συγκινεί ο σύζυγός της που καταλήγει« «Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο. Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο. Γι’ αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα», σημείωσε.

Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της

«Γι’ αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Τσούνης, πέντε ημέρες μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, άλλαξε τη φωτογραφία του εξωφύλλου του. 

Φώφη Γεννηματά: Το τελευταίο SMS σε στέλεχος του ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών που απεικονίζει από την μία πλευρά την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και από την άλλη τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top