Στο τραπέζι και η ψηφιακή κάρτα για τους νέους που θα εμβολιαστούν 

Freedom Pass: Δωρεάν data ως κίνητρο εμβολιασμού στους 15 – 17 ετών

Η  κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν, δίνοντας έμφαση στους μαθητές του Λυκείου και τους φοιτητές. Τα νέα κίνητρα αποκάλυψε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Οικονόμου: «Εξετάζονται κίνητρα για τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων»

Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για τους νέους στη ΔΕΘ 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαγγείλει το Σάββατο, κατά την ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς από τη βήμα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, μια συνολική πλατφόρμα για τους νέους. Καταρχήν θα δοθεί freedom pass στους νέους 15 – 17 ετών που θα εμβολιαστούν ή εμβολιάστηκαν ήδη, το οποίο θα  περιέχει μεγάλα πακέτα internet για τους νέους 15-17 ετών. Πρόκειται για  δεκάδες gigabytes με ισχύ αρκετών μηνών.  

Freedom Pass: «Δώρο» στους ανήλικους 15-17 ετών που θα εμβολιαστούν

Μαζί με το freedom pass,  στο τραπέζι των προτάσεων βρίσκεται η Ψηφιακή Κάρτα Νέων για όσους νέους ηλικίας 15 – 25 ετών εμβολιάστηκαν ή θα εμβολιαστούν, με χρήση σε διάφορες δραστηριότητες. Χάρη στο ποσό που θα έχει πιστωθεί θα μπορούν οι νέοι ακόμη και να αγοράσουν π.χ. ένα βιβλίο ή άλλο είδος όπως και δραστηριότητα που θα συμπεριληφθεί στις παροχές της Ψηφιακής Κάρτας Νέων.    


Σκέρτσος: 308.603 νέοι έκαναν χρήση του Freedom Pass - Πού το εξαργύρωσαν

Στόχος και στις δύο περιπτώσεις είναι η αύξηση του εμβολιασμού των νέων στις συγκεκριμένες ηλικίες, ώστε να διασφαλιστεί και  η ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής λειτουργίας σε Λύκεια – ΑΕΙ – ΙΕΚ, αλλά και η λειτουργία άλλων τομέων δραστηριότητας (π.χ. εστίαση – ψυχαγωγία) λόγω της μεγάλης κινητικότητας των συγκεκριμένων ηλικιών.      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top