Στη Δεκέλεια Χαρδαλιάς- Πάιατ: «Ευχαριστώ» στους πιλότους ελικοπτέρων

Εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την αυταπάρνηση στις πυρκαγιές

Για τα καλά επέστρεψε στα καθήκοντά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την περιπέτεια υγείας που  είχε. Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Πρέσβη των ΗΠΑ  Τζέφρι Πάιατ την αεροπορική βάση της Δεκέλειας, όπου συνομίλησαν με τα πληρώματα των ελικοπτέρων Erickson S-64 και Bell 214 τα οποία επιχειρούν στις πυρκαγιές. 

Εκτός κινδύνου ο Νίκος Χαρδαλιάς - Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο πρέσβης των ΗΠΑ εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το δύσκολο έργο που επιτελούν τα πληρώματα, καθώς και την αμέριστη ευγνωμοσύνη τους για την αφοσίωσή τους στο καθήκον και την αυταπάρνηση με την οποία καθημερινά δίνουν τη μάχη της αεροπυρόσβεσης.

«Πίσω στις πολεμίστρες μας»: Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Χαρδαλιάς

Τα ελικόπτερα Erickson S-64 και Bell 214 είναι αμερικανικής κατασκευής, ενώ οι ΗΠΑ διέθεσαν στη χώρα μας κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές ένα P-8 αεροσκάφος επιτήρησης. 

Χαρδαλιάς: «Καμία σχέση ο εμβολιασμός του με το ισχαιμικό επεισόδιο»

Με την αφορμή αυτή, ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τον πρέσβη των ΗΠΑ για την έμπρακτη βοήθεια προς την Ελλάδα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ενώ συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε ζητήματα διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top